Kuva: AOP

Jennifer Anistonin mielestä Frendit-sarja ei sovi nykyhetkeen: "En tiedä, mitä tekisimme"

01.12.2016 21:45 - Emma Ylistalo

Frendit-näyttelijä Jennifer Aniston ei tiedä, mitä sarjan hahmot tekisivät nykyisellä kännyköiden ja tietokoneiden aikakaudella.

On varmasti useita sarjoja, joita toivotaan esitettäväksi yhä uudelleen. Suosittu komediasarja Frendit on varmasti yksi näistä. Jennifer Aniston, joka näytteli sarjassa Rachelia, kertoi kuitenkin selityksen sille, miksi sarja ei hänen mielestään toimisi nykypäivänä televisiossa.

Anistonin mukaan elämme nykyään niin digitalisoitunutta aikaa, että Frendit ei sovi siihen. Kun sitä ajattelee tarkemmin, kyseisessä sarjassa näkee todella harvoin esimerkiksi kännyköitä. Kukaan ei laita Instagramiin kuvia Monican huikeista kiitospäivän aterioista. Oikeastaan ainoa, joka omistaa läppärin, on Chandler ja hänkin käyttää sitä hyvin harvoin. 

- Rehellisesti sanottuna en tiedä, mitä me tekisimme. Se aika oli nostalgista, kun kasvomme eivät tuijottaneet koko ajan kännykän ruutua, emme selailleet Facebookia tai Instagramia, istuimme huoneessa yhdessä, istuimme kahvilassa käyden kunnon keskusteluita, olemme menettäneet tuon kaiken, Aniston kertoi Lorraine Kellylle keskusteluohjelmassa. 

Lähde: Metro.co.uk

Lue myös: Uusi maksuton tv-kanava aloittaa lähetyksensä tänään - näkyy lähes kaikille suomalaisille

Kilpailut

Uusimmat