Kuva: YouTube

Jennifer Lawrence sai kuulla kunniansa: "Tunsin peniksesi rakastelukohtauksessamme"

13.12.2016 20:15 - Mika Parikka

Passengers -elokuvaa tähdittävät Jennifer Lawrence ja Chris Pratt ottivat osaa BBC Radio1:n ohjelmaan, jossa tarkoituksena on pilkata vastustajaa mahdollisimman lapsellisesti.

Mikä olisikaan viihdyttävämpää, kuin kaksi maailmanluokan tähteä loukkaamassa toisiaan? Ei mikään. BBC Radio1:n Playground insults on ohjelma, jonka idea on varsin yksinkertainen. Siinä kaksi julkisuudenhenkilöä yrittävää saada toisen nauramaan tai sanattomaksi loukkaamalla toista mahdollisimman tylysti ja nerokkaasti.

Lopputulokset ovat eeppisiä. Viimeisin taistelupari on uutta Passengers -elokuvaa tähdittävät Jennifer Lawrence sekä Chris Pratt. Kuten arvata saattaa, nerokkaat näyttelijät ovat varsin sanavalmiita ja taistelu on tulinen.

Tuliset loukkaukset lentelevät. Lawrence vertaa Prattin surkean ohutta partaa omiin häpykarvoihinsa ja Pratt puolestaan tiedustelee, miksi Lawrence näyttelee typerimmässä Marvel-elokuvassa.

Koko kilpailu ratkeaa kuitenkin vasta, kun kaksikko ottaa puheeksi heidän yhdessä näyttelemän seksikohtauksen. Kilpailu loppuu lopulta Prattin voittoon, mutta millä tavalla? Sanottakoon, että siihen liittyy Jennifer Lawrencin penis. 

Katso koko mittelö alta:

Lue myös: Jennifer Lawrencen tähdittämän Passengers-elokuvan traileri julki - katso!

Lue myös: Taianomaisen kaunis Jennifer Lawrence: Jos en olisi näyttelijä, olisin strippari

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Jennifer Lawrence: "En ole kokenut miehen kosketusta pitkään aikaan"

Kilpailut

Uusimmat