Jimmy Kimmel tylytti rokotevastustajia: Antakaa lastenne polttaa tupakkaa

05.03.2015 20:00 - Mikko Räsänen

Talk show -isäntä Jimmy Kimmel teki raskasta pilaa ihmisistä, jotka eivät usko rokotteiden tehoon ja kieltäytyvät siksi rokottamasta lapsiaan.

Talk show -juontaja Jimmy Kimmel piikitteli ihmisiä, jotka jättävät lapsensa rokottamatta, koska eivät usko rokotusten tehoon.

- Osa vanhemmista tuntuu pelkäävän enemmän gluteenia kuin isorokkoa, Kimmel ihmettelee.

- Te rokotevastustajat ette varmaan suostu ottamaan lääketieteellisiä neuvoja vastaan talk show -juontajalta. En minäkään suostuisi. Odottaisin kuitenkin, että ottaisitte neuvoja lääkäreiltä - lähes jokaiselta maailman lääkäriltä.

- Lääkäreissä on se jännä juttu, että he eivät oppineet ihmiskehon toiminnasta kaverinsa Facebook-seinältä vaan he oikeasti opiskelivat lääketiedettä.

Kimmel korostaa, että rokottamattomilla lapsilla on riski sairastua vakavasti. Sen lisäksi nämä lapset saattavat levittää sairauksia ja tartuttaa esimerkiksi vauvoja, jotka eivät ole vielä ehtineet saada rokotuksia.

- Mutta toisaalta nehän ovat vain lääkäreitä, jotka tuollaista väittävät, Kimmel miettii.

Rokotevastustajille Kimmelillä on muitankin ohjeita. Hän on sitä mieltä, että jos vastustajat eivät usko lääkäreitä rokotusasioissa, ei heitä tietenkään kannata uskoa missään muussakaan.

- Jos olet yksi noista tyypeistä, joka tietää enemmän kuin lääkärit, et saa enää mennä lääkäriin. Miksi ylipäätään haluaisit mennä hakemaan apua tyypiltä, joka tietää vähemmän kuin sinä? Jos siis kaadut ja pääsi on auki, ei sinua viedä ensiapuun vaan saat jäädä kotiin ja etsiä itse ompeluvälineet ja tikata pääsi itse.

- Sinun pitäisi myös antaa lapsesi polttaa tupakkaa. Miksi et antaisi? Ainoat ihmiset, ketkä sanovat, ettei niin kannata tehdä, ovat lääkäreitä.

Katso Kimmelin koko puheenvuoro alta.

Rokotevastustajat eivät pitäneet Kimmelin puheenvuorossa, vaan lähetuksen jälkeen Kimmel sai kohdata heidän raivonsa. Aiheesta lisää videossa alla.

Kilpailut

Uusimmat