Johnny Depp naimisiin jo ensi viikolla?

30.01.2015 12:15 - Eeva Rajala

Huhuja Johnny Deppin ja Amber Heardin naimisiin menosta kuullaan tasaisin väliajoin. Tuoreiden huhujen mukaan häät olisivat jo lähipäivien aikana.

New York Post -lehden lähteen mukaan Johnny Depp menisi Amber Heardin kanssa naimisiin Bahamalla jo ensi viikon viikonloppuna. Lähde kertoo, että häistä on tulossa pienimuotoinen tilaisuus, johon kutsutaan vain 50 vierasta.

Häät järjestetään lähteen mukaan Deppin yksityissaarella Little Hall's Pond Caylla. Saari on niin pieni, että osa häävieraista majoittuu juhlien ajaksi Deppin luksusjahdille. Häihin osallistuvat muun muassa Deppin ja hänen ex-vaimonsa Vanessa Paradis'n yhteiset lapset, 15-vuotias Lily-Rose ja 12-vuotias Jack.

New York Postin lähde kertoo, että kyseinen viikonloppu on ainoa kiireisen pariskunnan kalenterissa, milloin häät on mahdollista järjestää.

- Amber kuvaa elokuvaa Lontoossa ja Johnny valmistautuu uuteen Pirates of the Caribbean -elokuvaan Australiassa. Tämä on ainoa mahdollisuus, että kaikki ovat yhdessä, lähde kertoo.

Heardin morsiuspuvun kerrotaan olevan Stella McCartneyn suunnittelema. Pariskunta meni kihloihin viime vuoden maaliskuussa, ja siitä lähtien hääuutisia on odotettu kuin kuuta nousevaa.

Lue myös: Johnny Depp ja nuori rakas hurmasivat punaisella matolla - nappasi melkoisen kaunottaren

Lähde: New York Post

Kilpailut

Uusimmat