Kuva: Senja Rapila

Jonne Aaron uudesta lookistaan: "Karvat alkavat siirtyä pikkuhiljaa naaman ja rinnan puolelle"

16.06.2016 14:30 - Reija Saarinen

Jonne Aaron uudisti hiustyylinsä hiljattain. Muutoksen taustalla ei miehen mukaan kuitenkaan ole ikäkriisi.

Laulaja Jonne Aaron, 32, uudisti hiljattain hiustyylinsä ja ajoi pitkät hiuksensa pois. Muutos on silmiinpistävä, sillä hänet on lähes aina totuttu näkemään julkisuudessa pitkässä tukassa. Mutta mikä ajoi miehen muutokseen, kenties jonkinlainen ikäkriisi?

- No sanotaanko, että vaihtelu virkistää. Halusin ehkä jotain uutta ja raikasta. Olenhan minä jo 32-vuotias ja vetänyt aina samalla reuhkalla. Kyllä tästä muutoksesta tulee itsellekin hieman nuorekkaampi olo, vaikka ei mulla oikeasti ole mitään ikäkriisiä.

- Tällä tavalla ne karvat alkavat siirtyä pikkuhiljaa naaman ja rinnan puolelle kuin Sean Connerylla, mies naurahtaa.

Jonne Aaronin mukaan hän koki kyllä jonkinlaisen kriisin aikanaan, silloin kun mittariin pärähti 27 vuotta. Tuo vuosi tunnetaan rock-maailmassa hyvin, sillä yllättävän moni lahjakas muusikko on lähtenyt ajasta ikuisuuteen 27 vuoden iässä.

- Kyllä mulla ikäkriisi oli 27-vuotiaana. Minulla oli sellainen naiivi ajatusmalli siitä, että kaikki 27-vuotiaana kuolleet ovat olleet hyviä taiteilijoita. Olinkin ihan varma, että minulla on se sama kirous. Onneksi niin ei kuitenkaan käynyt.

"Mikään ei ole itsestään selvää"

Kun 30 vuoden rajapyykki on ohitettu, saattaa elämä näyttäytyä ihan uudella tavalla. Näin on käynyt myös Jonne Aaronille, joka on ymmärtänyt viime vuosina elämän katoavaisuuden.

- Vanheneminen tuo sellaisen tietoisuuden elämän katoavaisuudesta ja siitä, että mikään ei ole itsestään selvää. Terveys on se mikä ratkaisee. Sitä ei saa rahalla tai millään muullakaan. Siksi ei koskaan kannata liikaa miettiä pelkkää tulevaisuutta, elämästä pitää nauttia nyt. Kaikki kun voi olla ohi vaikka puolessa vuodessa.

- Parikymppisenä piti kaikkea itsestään selvänä. Nyt sen tajuaa, että nuorempiakin on jo mennyt. Elämä on vähän kuin kesäloma - kun se alkaa niin huokatt kotisohvalla ja ennen kuin se huokaus on ehtinyt sinne huoneen peräseinään, loma on ohi.

Vaikka eläkeikään Jonne Aaronilla vielä onkin matkaa, lienee syytä pohtia hieman sitä, millainen mies hän haluaa sitten "aikuisena" olla?

- Haluaisin olla sellainen Johnny Cash. Hän teki musiikkia loppuun asti ja oli tinkimätön siinä omassa jutussaan sekä tiesi mitä tekee. Hänellä säilyi koko ajan sydän ja järki kaikessa tekemisessä.

Kilpailut

Uusimmat