Kuva: AOP

Julkkistähdet, jotka ovat ystäviä keskenään - katso yllättävä lista!

27.12.2016 19:15 - Senni Loikala

Kim Kardashianin lapsuudenystävä on läheinen vielä nykyäänkin. Tom Cruise, 54, puolestaan lähettää syntymäpäivälahjan 22-vuotiaalle Dakota Fanningille joka vuosi.

Amerikkalaislehti Time listasi ulkomaisia julkkistähtiä, jotka ovat ystäviä keskenään. Tiesitkö sinä, että nämä maailmantähdet jakavat sielunsisaruutta keskenään?

Kim Kardashian ja Nicole Richie

Amerikkalainen tositv-tähti Kim Kardashian, 36, ja seurapiiritähti Nicole Richie, 35, tutustuivat jo lapsina, kun Richien perhe oli Kardashianien perhetutttuja.

Sittemmin Kardashian ja Richie, joita yhdistää myös äitiys, ovat pitäneet yhtä. Kardashian on myös julkaissut sosiaalisessa mediassa videon, jossa Richie vierailee hänen ja hänen äitinsä Kris Jennerin luona.

Kim Kardashian. (kuva: AOP)

Nicole Richie. (kuva: AOP)

Ruby Rose ja Taylor Swift

Australialainen näyttelijä ja malli Ruby Rose, 30, joka tunnetaan parhaiten roolistaan Orange Is the New Black -sarjassa, on läheinen ystävä amerikkalaisen, huippumenestyneen coyntry- ja poplaulaja Taylor Swiftin, 27, kanssa. Kaksikko on ollut yhdessä juhlimassa ja julkaissut yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa.

Ruby Rose. (kuva: AOP)

Taylor Swift. (kuva: Splash)

Beyoncé, Jay Z ja Gwyneth Paltrow

Amerikkalainen maailmankuulu laulaja Beyoncé, 35, sekä hänen räppäripuolisonsa Jay Z, 47, ovat ystäviä amerikkalaisen, esimerkiksi Iron Man -elokuvista tunnetun näyttelijätähti Gwyneth Paltrowin, 44, kanssa.

Kolmikko on viihtynyt yhdessä useissa tapahtumissa ja Paltrow on myös nähty monesti Jay Z:n konserteissa. Räppäri puolestaan on hehkuttanut Paltrowia medialle antamissaan haastatteluissa.

Beyoncé ja Jay Z. (kuva: SplashNews)

Gwyneth Paltrow. (kuva: AOP)

Dakota Fanning ja Tom Cruise 

Amerikkalainen näyttelijä Dakota Fanning, 22, tutustui Hollywoodin menestyneimpien näyttelijöiden joukkoon kuuluvaan Tom Cruiseen, 54, vain 11-vuotiaana, kun he näyttelivät yhdessä Steven Spielbergin elokuvassa Maailmojen sota.

Timen mukaan Fanning on sanonut, että Cruise on hänelle ”elinikäinen ystävä” ja että Cruise lähettää hänelle syntymäpäivälahjan joka vuosi. Yleensä Fanning kaivaa lahjakääröstä kengät.

Tom Cruise. (kuva: AOP)

Dakota Fanning. (kuva: AOP)

Eminem ja Elton John

Amerikkalainen ”hip hopin kuninkaaksikin” kutsuttu Eminem, 44, tutustui brittiläiseen laulajalegenda Elton Johniin, 69, vuonna 2001, kun kaksikko duetoi yhdessä Eminemin Stan-kappaleen Grammy-gaalassa. Esitys sai myrskyisän vastaanoton, sillä monet pitivät lyriikoita homofobisina.

Myöhemmin Eminem olisi uskoutunut Johnille päihderiippuvuudestaan. Lisäksi Eminemin kerrotaan lähettäneen Johnille lahjan, kun tämä rekisteröi parisuhteensa David Furnishin kanssa vuonna 2005.

Eminem. (kuva: AOP)

Elton John. (kuva: AOP)

Lue myös: Kylie Jennerin uudet kuvat saivat fanit hätkähtämään: "Myönnä jo, että olet suurennuttanut rintasi"

Lähde: Time

Kilpailut

Uusimmat