Kuva: AOP

Justin Bieber ei kadu menneisyyttään: "En muuttaisi oikeastaan mitään"

18.08.2016 21:15 - Reija Saarinen

Bieber on ollut uransa aikana paljon otsikoissa, niin hyvässä kuin pahassa.

Poppari Justin Bieber, 22, nousi julkisuuteen hyvin nuorella iällä. Sen vuoksi matka aikuisuuteen on ollut supersuosion sävyttämä.

Bieber ei kuitenkaan kadu tekemiään asioita ja kieltää sen, että hänen Sorry-kappaleensa olisi millään tavalla julkinen anteeksipyyntö.

- Ihmiset uskovat, että Sorry on tapani pyytää anteeksi. Sillä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä asian kanssa. Se kappale kertoi tytöstä, Bieber toteaa.

- Jokainen meistä ymmärtää vanhetessaan, että nuoruudessa tuli tehtyä tyhmyyksiä. En varmasti ole ainoa, jolle niin on käynyt. Vaikka voisin matkustaa ajassa taaksepäin, en oikeastaan edes haluaisi muuttaa juuri mitään. Se on osa matkaani ja niiden vuoksi olen tänään juuri tällainen.

Viime päivänä Bieber on ollut otsikoissa somesodan vuoksi. Hän poisti Instagram-tilinsä sen jälkeen, kun fanit laukoivat ikäviä kommentteja hänen uudesta rakkaastaan. Myös hänen eksänsä, Selena Gomez kertoi oman mielipiteensä ja nyt myös entisten rakastavaisten välit ovat entistä tulehtuneemmat. Lisää aiheesta voit lukea täältä.

Lue myös: Justin Bieber hullaantui uudesta tyttöystävästään - "suhde ei silti tule kestämään"

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat