Kuva: AOP

Justin Bieber etsi naisseuraa Facebookissa - sai hotellihuoneeseensa kuusi kaunotarta

16.11.2016 15:45 - Elisa Jalasjoki

Vaatimuksena oli, että naisten tulisi puhua englantia ja saapua paikalle tunnin sisällä ilmoituksesta.

Purpose World Tour -kiertueellaan tällä hetkellä keikkailevan pop-tähti Justin Bieberin, 22, kerrotaan viettäneen lauantai-iltana aikaa kuuden nuoren naisen kanssa hotellihuoneessaan Prahassa. Tiettävästi Bieber kutsui naiset viettämään aikaa kanssaan sosiaalisen median välityksellä. 

Lähes välittömästi Bieberin konsertin loputtua, paikallisen mallitoimiston työntekijä Daniela, lisäsi Facebookiin ilmoituksen, jossa ilmoitti Bieberin etsivät kahdeksaa naista seurakseen juhlimaan Prahan keskustaan. Tarkoituksena oli viettää iltaa Hemingway Barissa. 

"Kahdeksan kaunista tyttöä illalliselle ja juhlimaan Justin B:n kansa Prahan yöhön. Ilta ei ole valmiiksi maksettu. Jos kiinnostuit, laita minulle viestiä nopeasti. Kerron hekinlökohtaisesti valituille ajan ja paikan. Sinun täytyy päästä paikalle tunnin sisällä ja puhua englantia", ilmoituksessa sanottiin. 

Vain kuusi tyttöä vastasi ilmoitukseen. Myöhemmin sosiaalisessa mediassa lähti leviämään video, jossa kaksi naista nautti juomia ja naposteltavaa huoneessa, jonka oletetaan olevan Bieberin sviitti. Voit katsoa videon täältä

Kaksi näistä naisista kertoi tapahtumista myöhemmin julkisesti medialle. He mainitsivat tähden olleen ainoastaan seuran tarpeessa. Lakimieheksi opiskeleva Anna totesi, ettei illassa ollut kyse mistään sellaisesta, mitä monet tuntuvat olettavan. 

"Luulette että Bieber valitsi tyttöjä joiden kanssa voisi viettää yön, mutta hän halusi vain antaa meille mukavan kokemuksen. Hän puhui meille kuin kuka tahansa", Anna kirjoitti. 

Prahan paikalliset mediat ovat raportoineet, että Bieber olisi viettänyt yön yhden tytöistä kanssa, mutta yksikään heistä ei ole ilmoittanut julkisesti olleensa tähden kanssa. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös: Julkkismiehet antavat kuumissa taidekuvissa suuseksiä naiselle - mukana Justin Bieber

Lue myös: Justin Bieber perusteli viimeaikaista käytöstään: "En ole robotti"

Kilpailut

Uusimmat