Kuva: SplashNews

Justin Bieber haastetaan oikeuteen - varasti hittinsä toiselta artistilta?

27.05.2016 07:45 - Tiina Svensk

Megahitin ensimmäiset sävelet ovat saattaneet syntyä aivan toisen artistin luomina.

Ensi syksynä Suomeen saapuva pop-tähti Justin Bieber, 22, luo hittejä toisensa jälkeen. Viimeisin albumi Purpose muistetaan etenkin tanssittavasta singlestään "Sorry", joka julkaistiin viime lokakuussa. Nyt soittolistat vallannut hitti on saanut kuitenkin hieman toisenlaista huomiota, kun White Hinterland -nimellä esiintyvä laulaja Casey Dienel, 31, on haastanut Bieberin oikeuteen.

Dienelin mukaan kappaleeseen on varastettu kahdeksan sekuntia hänen vuonna 2014 julkaisemastaan kappaleesta "Ring The Bell." Vaikka kyseessä onkin vain muutama sekunti, on naislaulajan omintakeinen laulutapa artistin mukaan kuultavissa selkeästi heti ensisekunneista lähtien. Dienel korostaa myös, että intron lisäksi kohtaa on käytetty Sorry -kappaleessa kaikkiaan kuusi kertaa.

Dienel on huomauttanut Bieberille kappaleiden samankaltaisuudesta aiemminkin. Kun huomautukseen ei vastattu, päätti artisti haastaa poptähden oikeuteen. Bieberin lisäksi oikeuteen joutuvat myös muut Sorry -hitin luoneet laulunkirjoittajat, joihin lukeutuu muun muassa tuottaja ja DJ Skrillex.

Voit kuunnella molemmat kappaleet alta - kuuletko samankaltaisuuden laulujen introissa?

Lue myös: Justin Bieber julkaisi alastonkuvan - katso

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat