Kuva: Splashnews.com

Justin Bieber puhuu japania tv-mainoksen kuvauksissa - videolla myös YouTube-sensaatio

13.02.2017 16:45 - Senni Loikala

Maailmankuulu poppari ja japanilainen YouTube-sensaatio Piko Taro tekivät yhteistyötä tv-mainoksen kuvauksissa.

Kanadalainen popin supertähti Justin Bieber, 22, tähdittää japanilaista televisiomainosta, jonka kuvauksista on tähän mennessä julkaistu niin sanottu ”kulissien takaa” -video. Itse mainos julkaistaan myöhemmin.

Jo julkaistulla videolla nähdään esimerkiksi Bieber kävelemässä sinisessä puvussaan koulun käytävää pitkin ja nuorista tytöistä ja pojista koostuva joukko seuraa häntä. Yhdessä kohtaa Bieber toivottaa japaniksi hyvää päivää sanoen: ”Konnichiwa” ja myöhemmin tähti sanoo myös jotakin muuta japanin kielellä.

Lisäksi videolla nähdään Bieberin ja japanilaisen popparin Piko Taron kohtaaminen. Piko Taro julkaisi viime vuonna videopalvelussa tarttuvan laulun nimeltään PPAP (Pen Pineapple Apple Pen) ja pätkä on sittemmin kerännyt yli 47 miljoonaa katselukertaa. Syyskuussa Bieber hehkutti videota Twitterissä kirjoittaen, että se on hänen ”lempivideonsa netissä.”

Katso alta "kulissien takaa" -video Justin Bieberin tähdittämästä tv-mainoksen kuvauksista.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Katso alta Piko Taron aiemmin julkaisema hittivideo.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Instagramiin palannut Justin Bieber julkaisi hiljattain paidattoman kuvan itsestään. Otos on kerännyt yli 2,5 miljoonaa tykkäystä vain neljässä päivässä. Käy katsomassa kuva tästä.

Kilpailut

Uusimmat