JUURI NYT: Michael Jacksonin 15-vuotias tytär yritti itsemurhaa - kiidätettiin sairaalaan

05.06.2013 20:02 - Mikko Räsänen

Michael Jacksonin tytär Paris on TMZ-viihdesivuston mukaan kiidätetty sairaalaan ambulanssilla. Sivusto kertoo Parisin yrittäneen tehdä itsemurhan.

Michael Jacksonin suvun järkyttävät tapahtumat eivät päättyneet suvun tunnetuimman jäsenen kuolemaan. Juuri äsken maailmalle levisi tieto, että Jacksonin 15-vuotias Paris-tytär on yrittänyt itsemurhaa ja kiidätetty ambulanssilla sairaalaan. Asiasta raportoineiden TMZ:n ja Fox Newsin mukaan Paris oli viiltänyt ranteensa veitsellä.

Asiasta ei ole vielä tarkempia tietoja saatavilla, mutta ainakin Parisin viimeinen Twitter-viesti antaa ymmärtää, että hänen asiansa eivät olleet hyvin. Paris nimittäin lainasi viestissään Beatleasia ja kirjoitti: "Yesterday, all my troubles seemed so far away now it looks as though they're here to stay". Hän myös ihmetteli, miksi kyynelten täytyy olla suolaisia.

PÄIVITYS KLO 20.09: Parisin äiti Debbie Rowe on vahvistanut, ET Online -sivustolle, että kyse todellakin oli itsemurhayrityksestä. Sivusto myös kertoo, että Paris päätyi näin järkyttävään ratkaisuun siksi, että hänen ei annettu mennä Marilyn Mansonin konserttiin.

Lähteet: TMZ, Fox News, People, ET Online

Kilpailut

Uusimmat