Kuva: Splash

Kanye West kiristää Grammy-gaalan henkilökuntaa: "Muuten en tule paikalle"

24.10.2016 19:30 - Senni Loikala

Amerikkalaisräppäri esiintyi viikonloppuna Kaliforniassa ja osoitti suuren arvostuksensa muusikkokollegaansa kohtaan.

Amerikkalainen räppäri Kanye West on esittänyt erikoisen kiristyksen, jotta hänet tullaan näkemään helmikuussa järjestettävässä Grammy Awards -gaalassa.

West oli konsertoimassa lauantaina Kaliforniassa ja hän kertoi illan aikana ehtonsa Grammy-gaalaan osallistumista vastaan. Räppäri suostuu tulemaan paikalle vain, jos muusikkokollega Frank Ocean, 28, on ehdolla Grammy-palkinnon saajaksi.

- Kerron tämän teille nyt. Jos hänen (Oceanin) albumia ei pistetä ehdolle yhteenkään kategorioista, en aio tulla paikalle Grammy-gaalaan, West totesi.

- Artisteina meidän täytyy pitää yhtä taistellaksemme hevonp*skaa vastaan.

Westin osallistuminen ratkeaa joulukuussa

Oceanin toinen studioalbumi, Blonde, julkaistiin elokuussa. Lisäksi Ocean kuuluu myös amerikkalaiseen Odd Future -räppärikollektiiviin.

Grammy-palkinnot jaetaan vuosittain erityisistä ansioista musiikin saralla, ja ne ovat verrattavissa elokuva-alan Oscareihin. Palkintogaalan pääkategorioita ovat vuoden albumi, vuoden levytys, vuoden laulu ja paras uusi artisti. Uudet Grammy-ehdokkuudet julkistetaan 8. joulukuuta. 

Jos laitteellesi on asennettu Spotify, pystyt kuuntelemaan alta Oceanin Pink + White -kappaleen viimeisimmältä levyltä. Kyseinen biisi on kaikista kuunnelluin Spotifyssa Oceanin tuotannosta.

Lue myös: Kanye West avoimena vaimonsa vähäpukeisista kuvista: "Rakastan hänen alastonselfieitään"

Lue myös: Kanye West haluaa löytää vaimoaan satuttaneet miehet - palkkaa myös lisää turvamiehiä

Lue myös: Ikeareissu inspiroi Kanye Westia suunnittelemaan sängyn - Ikean vastaus eeppinen

Lähde: Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat