Kasmir tiukkana: "En ole enää tekemisissä Axl Smithin kanssa"

08.06.2016 10:46 - Essi Nylund

Kasmir vieraili Radio Novan Aamussa uuden sinkkunsa kanssa. Laulaja kommentoi myös tämän hetkistä suhdettaan Axl Smithiin.

Laulaja Kasmir saapui varhain keskiviikkoaamuna Radio Novan Aamun Aki Linnanahteen ja Minnan Kuukan vieraaksi. Lähetyksessä kuultiin Kasmirin uunituore sinkku Moshaamaan, jonka laulaja esitti ensimmäistä kertaa viime perjantaina lämmitellessään Queenia ja Adam Lambertia Kaisaniemen puistossa.

Radio Novan Aamun juontajat kysyivät laulajalta myös ikävämmästä tapauksesta. MTV uutisoi maaliskuun puolivälissä Kasmirin joutuneen poliisikuulusteluihin salakuvauskohussa pyörivän Axl Smithin vuoksi.

http://www.mtv.fi/viihde/televisio/artikkeli/axl-smithin-ja-kasmirin-valit-kiristyivat-emme-ole-juuri-tekemisissa/5791588

- Axl Smith oli ystäväsi ja olette tehneet myös musiikkia yhdessä. Oletteko vielä tekemisissä ja miten mies voi nyt? Aki kysyi laulajalta.

- Ei mitään hajua. Kuulin Axlin muuttaneen Englantiin. Emme ole enää tekemisissä, Kasmir vastasi.

Kasmir teki aiemmin paljon yhteistyötä Axl Smithin kanssa. Axl kuului muun muassa Kasmirin keikkakokoonpanoon. He tekivät yhdessä myös kokkausohjemaa Cooking with Kasmir, jonka jaksot ilmeistyivät Axlin Jook Joint TV:n Youtube-kanavalla.

(kuva: Senja Rapila)

Kasmir muisteli myös hauskempaa uutista toukokuulta. Silloin otsikoihin nousi Aki Kuukasjärvi nimisen miehen Facebook-päivitys. Mies päivitteli väsyneensä siihen, että hänet sekoitetaan jatkuvasti laulaja Kasmiriin. Kasmir tarttui kyseiseen päivitykseen ja peräänkuulutteli muita kaksoisolentojaan luvaten tarjota oluet kaikille ilmoittautuneille kaksoisolennoilleen.

- Tulevalle perjantaille 10.6 on sovittu tapaaminen kaksoisolentojeni kanssa. Kannattaa olla hereillä Helsingin kantakaupungin suunnilla, sillä jotain hauskaa on luvassa, ehkä videon tai vastaavan muodossa, Kasmir kertoi nauraen.

Aki Linnanahde ja Minna Kuukka äänessä Radio Novan Aamuissa arkisin klo 6-10.

Kilpailut

Uusimmat