Kuva: AOP

Kim Kardashian pelkää nyt, että lapset kidnapataan - perhe aseellisessa suojelussa

07.10.2016 12:45 - Senja Rapila

Lähteiden mukaan Kardashianin turvamiehet ovat ottaneet kaikki sisäpiiriläiset tarkkaan syyniin. Muun muassa jokaisen puhelutiedot ovat joutuneet tarkastelulistalle.

Kerroimme juuri, että realityohjelma Keeping Up With the Kardashians on saattanut nähdä viimeiset päivänsä. Kardashianien perheen elämää seuraava sarja kuvasi tarkasti perheen arkea ja ihmissuhteita.

Pariisissa rajuin ottein ryöstetty Kim Kardashian, 35, on kadonnut vähin äänin tapahtuneen jälkeen sosiaalisesta mediasta, eikä halua tuoda itseään enää samalla tavalla julki kuin ennen.

Lähipiiristä on kerrottu, että Kim syyttää tapahtuneesta itseään. Hän uskoo, että esitteli kallista sormustaan liikaa sosiaalisessa mediassa. Ryöstön jälkeen hänelle on kuitenkin valjennut, että hänellä on myös paljon arvokkaampia asioita menetettävänä.

- Kimin suurin pelko on se, että hänen lapsensa kidnapataan. Hän ei halunnut aiemmin turvautua aseelliseen turvaukseen, mutta nyt hän ymmärtää, että hänen perheensä vaatii suojelua vuorokauden ympäri, lähipiiristä on kerrottu.

Aiemmin on epäilty, että ryöstäjä voisi löytyä sisäpiireistä. Tällä hetkellä Kimin lähipiirissä tehdään sisäistä tutkimusta: kuulusteltavana ovat assistentit ja kaikki muu henkilöstö, joka on ollut tekemisissä Kardashianien kanssa. Jokaisen puhelutiedot ovat joutuneet tutkittavaksi.

- Kim ei tiedä, keneen voi luottaa. 

Lähde: Music News

Lue myös: Kim Kardashianin turvamiehen uhkaus ryöstäjille: "Te pelleilitte väärän ihmisen kanssa"

Lue myös: Suosittu pornosivusto auttaa Kim Kardashiania löytämään Pariisin tapahtumien syyllisen

Kilpailut

Uusimmat