Kuva: Splash

Kim Kardashian vetäytyy julkisuudesta: "Ei halua palata takaisin vanhaan elämään"

19.10.2016 10:45 - Tiina Svensk

Reality-TV -tähti ottaa aikaa itselleen jouduttuaan ryöstön uhriksi Ranskassa. Sekä Kardashianin lähipiiri että perhe tukevat häntä päätöksessään.

Supertähti Kim Kardashian, 35, joutui Ranskassa ryöstön uhriksi. Kardashianilta varastettiin muun muassa neljän miljoonan euron arvoinen kihlasormus. Uutisoimme tapahtumista aiemmin, ja voit lukea artikkelin täältä.

Tulevaisuudensuunnitelmat ovat avoimet

Järkyttävien tapahtumien jälkeen Kardashianin turvatoimia on tiukennettu huomattavasti, ja reality-TV -tähti onkin viettänyt ymmärrettävästi hiljaiseloa jo hetken aikaa. Peoplen saamien tietojen mukaan Kardashian onkin poistunut kotoaan vain tavatakseen äitiään:

- Hänellä ei ole mitään halua palata takaisin vanhaan elämään, lähde kertoo ja lisää, että Kardashian aikoo pysyä kotonaan Los Angelesissa.

- Hänen koko elämä on muuttunut. Kim miettii, mitä hän haluaa oikein tehdä. Hänellä ei ole suunnitelmissa näyttäytyä julkisuudessa hetkeen.

Koko perhe auttaa toipumisessa

Kahden lapsen äiti aikoo keskittyä viettämään aikaa perheensä kanssa, ja poistuu kotoaan vain turvamiehen kanssa. Myös Kardashianin assistentti vahvisti tauon jättämällä viestin tähden nettisivuille ja mobiilisovellukseen. Viestissä kerrottiin, että Kardashian ottaa lomaa, jota hän todella tarvitsee.

Peoplen mukaan Kim Kardashianin perheestä ainoastaan sisar Khloé on kommentoinut ryöstöä ja sen seurauksia julkisesti:

- Hän ei voi kovin hyvin. Tietenkin tapahtuneesta aiheutuu traumat, mutta perheemme on todella läheinen ja pääsemme tapahtuneesta läpi yhdessä. Olemme myös otettuja kaikesta tuesta, mitä seuraajamme osoittavat, Khloé kommentoi tapahtumia.

Lue myös: Oliko Kim Kardashianin ryöstö sisäpiirin tekosia?

Lähde: Cosmopolitan, People

Kilpailut

Uusimmat