Kirjailijakaunotar tuli kaapista: "Kun ystäväni sairastui, ymmärsin olevani rakastunut häneen"

10.09.2016 15:30 - Rea Tallgren

Eat, pray, love -hittikirjan kirjoittanut Elizabeth Gilbert on julkaissut avoimen kirjoituksen, jossa myöntää keväisen avioeronsa johtuvan siitä, että hän rakastui parhaaseen ystäväänsä.

Elizabeth Gilbert on monille tuttu nimi Eat, pray, love -hittikirjan takaa. Kirjasta on tehty myös elokuva, jota tähditti Julia Roberts. Tähtikirjailija erosi miehestään keväällä ja on sen jälkeen ollut julkisuudessa vain hyvin vähän. Nyt hän on julkaissut avoimen kirjoituksen, jossa hän kertoo syyn hiljaiselonsa takana. 

Kirjoituksessaan Gilbert puhuu kauniisti parhaasta ystävästään, Rayya Eliaksesta. Hän kertoo pitäneensä ystäväänsä aina suuressa arvossa ja rakastaneensa tätä jo vuosikausia kuten parasta ystävää vain voikin rakastaa. 

"Kun sain kuulla, että hän on sairastunut parantumattomaan syöpään, sydämessäni aukesi ovi, jota en tiennyt siellä olevankaan. Se ovi vei minut maailmaan, josta ei ollut paluuta. Kun totuuden kerran näkee, sitä ei voi enää kieltää. Minä ymmärsin, että en pelkästään rakastanut Rayyaa. Olin myös rakastunut häneen", Gilbert selittää. 

Kauniissa kirjoituksessa hän kertoo olleensa rakkaansa rinnalla kesän ajan tämän taistellessa syöpää vastaan. Hän myös aikoo seistä samassa paikassa loppuun asti. 

"En halunnut olla kertomatta totuutta, sillä vain totuus voi lopulta päästää meidät vapaaksi", nainen kirjoittaa.

Lue koko kaunis kirjoitus tästä

Lue myös: IL: Suomalaiskeksintö saattaa mullistaa syöpähoidot: Opettaa kehon tuhoamaan syövän itse!

Lähde: MIC

Kilpailut

Uusimmat