Koomikot-sarja alkoi eilen - katsojaennätykset rikkoutuivat heti!

01.04.2015 16:24 - Mikko Räsänen

Koomikoiden Vain elämää -ohjelmaksi kutsuttu uutuussarja rikkoi katsojaennätyksen heti avausjaksollaan.

TV5:n kevään puhutuin uutuussarja Koomikot alkoi eilen. Koomikoiden Vain elämää -ohjelmaksi kutsuttu sarja kiinnosti yleisöä ennennäkemättömällä tavalla, sillä avausjakso rikkoi heti koko kanavan katsojaennätyksen. Ensimmäistä jaksoa seurasi keskimäärin 305 000 katsojaa.

- Sekä TV5:n että Kutosen alkuvuosi on ollut katsojalukujen suhteen yksinkertaisesti mahtava. Olemme todella iloisia Koomikoiden menestyksestä. Tänään meillä on juhlaa kerrakseen, kun ennätyslukujen lisäksi myös uusi kanavamme Frii aloitti lähetykset, SBS Discoveryn ohjelmajohtaja Katja Santala sanoo.

Sarja tuo ruutuun kuusi eturivin koomikkoa, jotka kukin omassa jaksossaan käyvät elämäänsä ja uransa käännekohtia läpi. Jokaisessa jaksossa Pirkka-Pekka Petelius, Pirjo Heikkilä, Sami Hedberg, Miitta Sorvali, Heikki Silvennoinen ja Jarkko Tamminen saavat myös uusia kokemuksia, kun he selviytyvät mitä erilaisimmista tehtävistä. Lisäksi jakson päähenkilö heittäytyy valheenpaljastustestiin, joka ei anna armoa tähdelle. Kaikki huipentuu aina illallisesitykseen, jossa jakson päähenkilö yllätetään täydellisesti hänen uraansa vahvasti liittyvällä komediaesityksellä.

Jos avausjakso jäi näkemättä, voi sen katsoa TV5:n netti-tv:stä täältä.

Koomikot
Tiistaisin
TV5 klo 21.00

Kilpailut

Uusimmat