Kuva: AOP

Kourtney Kardashian esitteli upeaa bikinivartaloaan - katso

06.02.2017 14:15 - Reija Saarinen

Kardashianin vartalossa kova treeni näkyy.

Kourtney Kardashian, 37, lomailee parhaillaan Costa Rican auringon alla. Viimeisen lomapäivänsä kunniaksi hän pulahti uima-altaaseen ystävättärensä kanssa ja ikuistettiin samalla kertaa paparazzien kuviin.

Otoksissa Kardashianin yllä nähdään persikan sävyiset bikinit, jotka istuvat Kardashianin hoikalle ja treenatulle vartalolle uskomattoman hyvin. Kuvia katsellessa onkin selvää, että Kardashian treenaa ja kovaa, sen verran hyvässä kunnossa hänen vartalonsa on.

Katso kuvat alta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Viime viikolla uutisoimme myös siitä, miten Kardashianin ex-mies Scott Disick nähtiin lomamatkalla lukuisten eri kaunotarten kanssa, vaikka hänen ja Kardashianin suhteen uudelleen lämmittelystä on puhuttu jo pidempään julkisuudessa. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Pariskunnan eron jälkeen Kardashian on myös yhdistetty moniin komistuksiin. Poppari Justin Bieber on yksi heistä, joiden kanssa hänellä on ollut hyvinkin läheinen suhde. Bieberin lisäksi hänet on yhdistetty komeaan miesmalliin, jolla on ikää vasta 23 vuotta. Komistuksen kuvat näet täältä.

Lue myös: Kourtney Kardashian ja Scott Disick jälleen yhdessä? Katso hämmentävät videot

Kilpailut

Uusimmat