Krista Siegfrids kolmenkympin kriisistä: Teen varmaan kuten Britney Spears

24.08.2015 09:15 - Reija Saarinen

Krista Siegfrids täyttää joulukuussa 30 vuotta. Onko uusi lukema tuonut jo kriisin naisen elämään?

Toista albumiaan parhaillaan työstävä Krista Siegfrids saavuttaa maagisen kolmenkympin rajan joulukuussa. Toisinaan pyöreät vuodet tuovat mukanaan myös kriisejä. Mutta miten on vaalean kaunottaren laita, onko paniikkia ilmassa?

- No mä oon niin dramaattinen ihminen, että ihan varmasti tulee kriisi, siis ihan satavarmasti. Ei sitä vielä oo, mutta ehkä siksi, että tuntuu vielä kesältä ja aika joulukuuhun on vielä pitkä, nainen toteaa.

Jos kriisi kerran eittämättä on edessä, miten se tulee Kristassa näkymään?

- Ehkä mä teen sitten jotain sellaista kuten Birtney Spears ja sheivaan mun hiukset. Tai sitten jotain muuta kreisii.

Aikuistuminen on tuonut mukanaan herkkyyttä

Aikaa nuoruudesta on siis jo kulunut jonkin verran, miten nuo kuluneet vuodet ovat pian kolmekymppistä Kristaa muokanneet?

- Se on jännä, että mä olin mielestäni jo yläasteella aikuinen. Nyt kun ajattelee, niin tajuaa, että mä en tiennyt maailmasta mitään. Oon aikuistunut ja kokenut kaikenlaista, joka on muuttanut ajatusmaailmaa. Musta on myös tullut paljon herkempi ihminen.

Iän karttuessa moni nainen kokee myös paineita perheen perustamisesta.  Näin ei kuitenkaan ole uraa luovan Kristan kohdalla.

- Mun perhe tai ystävät ei koskaan kysele perheen perustamisesta, sillä ne tietää, että Krista tekee mitä se haluaa. Media on enemmänkin se, jota asia kiinnostaa. Mua vähän jopa ärsyttää se, että meiltä naisilta aina kysytään häistä ja vauvoista. En ymmärrä miksi se on niin tärkeää. Miksi kaikki pitäisi tehdä aina tuossa järjestyksessä?, nainen pohtii.

Lue myös:

Kilpailut

Uusimmat