Kuva: AOP

Kylie Jenner sekoitti minipossun ja kanan: "Tilanne saa minut näyttämään todella tyhmältä"

24.10.2016 20:45 - Elisa Jalasjoki

Tähden erehtyminen huvitti sosiaalisessa mediassa.

Tosi-tv-tähti Kylie Jenner, 19, on saanut aikaan riemukkaan vastaanoton sosiaalisessa mediassa laukomallaan hölmöllä kommentilla perheensä reality-sarjassa Keeping Up with the Kardashians. Kylie esiintyi jaksossa yhdessä äitinsä Kris Jennerin, 60, kanssa ja erehtyi luulemaan pientä eläintä tämän käsissä kanaksi. Kyseessä oli kuitenkin minipossu. 

Kris oli tuonut possun Kylielle tupaantuliaislahjaksi. Kylien ensireaktio oli hämmentävä, kun hän saapui portaikosta katsomaan yllätystä. Tähti tiedusteli äidiltään: Onko tuo kana?

Internet innostui Kylien sekaannuksesta ja loi erilaisia koomisia meemejä kommentista. Kylie itse ei kuitenkaan pitänyt naurunalaiseksi joutumisesta, ja selvitti asiaa Snapchatissa seuraajilleen. 

"No niin, kaikki tweettaavat minusta kun äitini hankki minulle possun, jota erehdyin luulemaan kanaksi. Taustalla on kuitenkin tositarina siitä, miksi edes erehdyin", Kylie aloitti kertomaan.

Hän jatkoi kertomalla, että rakastaa kanoja, ja toivoi siksi äidiltää tupaantuliaislahjaksi kanaa. Kylie kertoo heidän keskustelleen kymmeniä kertoja nimenomaan kanoista, eikä hän ollut koskaan pyytänyt minipossua.

"Halusin vain tehdä julkisen ilmoituksen, että tiedän kyllä eron kanan ja sian välillä. Teidän ei tarvitse huolehtia siitä. Kaikki ystäväni snappaavat minulle siitä kuinka tämä on heistä hauskaa. Tajuan kyllä miksi, mutta tilanne saa minut näyttämään todella tyhmältä", Kylie jatkoi tilittämistä. 

Katso video alkuperäisestä tilanteesta ohjelmassa alta. 

Keeping Up with the Kardashians -sarjan on kerrottu jäävän määrittelemättömälle tauolle, johtuen kuun alussa tapahtuneesta Pariisin ryöstöstä joka kohdistui Kylien siskoa Kim Kardashiania, 36, kohtaan. 

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Kylie Jenner kiistää huhut peppuimplanteista: "Ei minulla mikään lihavin perse ole"

Lue myös: Kylie Jenner poseeraa yläosattomissa - katso seksikkäät otokset

Kilpailut

Uusimmat