Kuva: Aop

Kylie Jennerin ja muiden julkkisnaisten uudet miljoonakodit - kenellä on hienoin?

20.05.2016 20:15 - Tarja Vilén

Tosi-tv-tähti Kylie Jenner, alppihiihtäjä Lindsey Vonn ja muotisuunnittelija Ashley Olsen ovat pian uusien miljoonakotien omistajia.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianin sisko Kylie Jenner hankki hiljattain uuden miljoonakodin. Talon ostohinnaksi on arvioitu noin kuusi miljoonaa euroa. 18-vuotias Jenner osti ensimmäisen asuntonsa 16-vuotiaana, ja nyt oli ilmeisesti tarvetta jo uudelle luksustalolle.  Jennerin uudessa 650-neliöisessä lukaalissa on kuusi makuuhuonetta ja kylpyhuonetta. Talo sijaitsee Hidden Hills -hienostoalueella.

(kuva: Aop)

(kuva: Aop)

(kuva: Aop)

(kuva: Aop)

(kuva: Aop)

(kuva: Aop)

Alppihiihtäjä Lindsey Vonnin moderni miljoonakoti

Alppilaskija Lindsey Vonn on hankkinut uuden 3,3 miljoonan euron luksuslukaalin. Vonnin 370-neliöisessä talossa on neljä makuuhuonetta ja viisi kylpyhuonetta. Hulppea uusi koti on aivan uusi. Olohuoneesta avautuvat ovet terassialueelle, josta löytyvät uima-allas, ulkosuihku ja oleskelutilat. Vonnin, joka erosi viime kesänä golffari Tiger Woodsista, on huhuttu tapailevan Nälkäpeli-elokuvan tähtinäyttelijä Alexander Ludwigia.

(kuva: Aop)

(kuva: Aop)

(kuva: Aop)

(kuva: Aop)

(kuva: Aop)

Ashley Olsenin uusi kaupunkikoti

Muotisuunnittelija Ashley Olsenin on kerrottu ostaneen uusi yli 7 miljoonan euron arvoinen asunto New Yorkista. Asunto sijaitsee kahdeksankerroksisessa 1800-luvun talossa. 280-neliöinen kaupunkikoti vie kokonaan yhden kerroksen talosta ja asunnossa on kaksi makuuhuonetta sekä yksityishissi.

(kuva: Aop)

(kuva: Aop)

(kuva: Aop)

(kuva: Aop)

(kuva: Aop)

Lue myös: Kim Kardashian jakoi äärimmäisen yksityisen hetken somessa - "Minua pelottaa"

Lue lisää aiheesta kylie-jenner

Kylie Jenner edusti 5-vuotiaan tyttärensä kanssa Pariisissa - mätsäävät asut käänsivät katseita Kylie Jenner räväytti ja palasi vuoden 2016 hiusväriinsä Kylie Jennerin ja Timotheé Chalametin suudelma ikuistettiin videolle Golden Globe -gaalassa Katso kaikki

Kilpailut

Uusimmat