Kuva: AOP

Kylie Minogue kommentoi yllätyseroaan surumielisellä kuvalla - "Aurinko nousee aina"

03.02.2017 11:25 - Iiro Myllymäki

"Toivomme toisillemme kaikkea hyvää nyt, kun menemme kohti uusia horisontteja", Minogue kommentoi sosiaalisessa mediassa.

Uutisoimme aiemmin tänään, että laulajatähti Kylie Minoguen, 48, huhuttiin eronneen kihlatustaan Joshua Sassesta, 29. Nyt Minogue on vahvistanut erohuhut sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan kuvalla.

Nainen on jakanut sosiaalisen median tileillään tunnelmallisen kuvan auringonnoususta. Kuvatekstissä Minogue kiittää fanejaan saamastaan tuesta:

”Kiitos rakkaudestanne ja tuestanne tämän elämäni viimeisimmän ajanjakson aikana. Kiitos rakkaudestanne ja ymmärryksestänne nyt, kun Josh ja minä olemme päättäneet lähteä eri teille. Toivomme toisillemme pelkkää hyvää nyt, kun menemme kohti uusia horisontteja”, Minogue kirjoittaa kuvatekstissä. Tekstiin nainen on liittänyt hashtagilla lauseen ”aurinko nousee aina”.

Päivityksellä Minogue ei ota kantaa huhuihin siitä, että Sasse olisi pettänyt häntä espanjalaisen näyttelijän Marta Milansin, 34, kanssa. The Sun -lehden mukaan juuri tämä olisi syynä pariskunnan eroon.

Lue myös: Kylie Minogue palasi 30 vuotta vanhaan kiharamuotiinsa - näyttää edelleen lähes samalta

Kilpailut

Uusimmat