Kuva: Splashnews.com

Lady Gaga kiehahti tultuaan verratuksi Madonnaan: "Minä olen v*ttu minä"

24.10.2016 14:45 - Senni Loikala

Amerikkalaispoppari luetteli omat vahvuutensa verrattuna Madonnaan suorassa lähetyksessä.

Palkittu amerikkalaispoppari Lady Gaga, 30, ei tahdo tulla verratuksi ikoniseen pop-laulajaan, Madonnaan, 58. Gaga vieraili Beats 1 Radio -kanavan lähetyksessä viime torstaina, ja ohjelman juontaja mainitsi, että hän näki Gagan ja Madonnan isäsuhteissa paljon samaa. Gagan välit hänen isäänsä ovat aiemmin olleet riitaisat.

Lokakuussa kuudennen albuminsa, Joannen, julkaissut Gaga teki selvän pesäeron hänen ja Madonnan välille.

- Madonna ja minä olemme hyvin erilaisia. Sanonpa vain; hyvin erilaisia. En tekisi vertailua ollenkaan. En silti tarkoita, ettenkö arvostaisi Madonnaa. Hän on hieno leidi ja hänellä on fantastisen mahtava ura, onhan hän kaikkien aikojen suurin poptähti, Gaga aloitti.

- Mutta minä soitan paljon eri instrumentteja. Minä kirjoitan itse kaiken oman musiikkini. Vietän tuntikausia päivästä studiossa. Olen tuottaja. Olen kirjoittaja. Se, mitä minä teen, on erilaista, artisti jatkoi lähetyksessä.

Lady Gaga New Yorkissa syyskuussa 2016. (kuva: Splashnews.com)

Madonnan viimeisin studiolevy Rebel Heart julkaistiin maaliskuussa 2015. (kuva: Splashnews.com)

Gaga lisäsi, ettei hän myöskään valmistaudu esiintymisiin pelkästään ”harjoittelemalla kerta toisensa perään.” Hän painotti haastattelussa kuitenkin arvostavansa Madonnaa, mutta oli ilmeisen tuohtunut rinnastukseen.

- Minua ei vain saa verrata muihin enempää, koska minä olen v*ttu minä. Minun elämäntarinani on omani, aivan kuten sinunkin. Juttu on siinä, että ilmaisemme asioita erilaisilla tavoilla, mutta minun kapinani isääni kohtaan ja hänen vihastumisensa minulle ovat mennyttä. Pystyn viimein ikään kuin iskemään takaisin.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Gaga ja Madonna ollaan rinnastettu toisiinsa. Amerikkalaisen Entertainment Tonight -viihdesivuston mukaan Madonna syytti viime vuonna, että Gaga ”varasti räikeästi” idean Born This Way -biisiin hänen Express Yourself -kappaleestaan.

Lue myös: Tiesitkö? Tämä kaunotar on sekä Madonnan että Angelina Jolien entinen tyttöystävä

Lue myös: Amerikan rikkaimmat naismuusikot listattiin - konkarit veivät kärkisijat

Lue myös: Lady Gaga julkaisi yhteisen alastonkuvan miehensä kanssa - otettu heti seksin jälkeen 

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat