Kuva: Splash

Lady Gaga osoittaa tukensa Kanye Westille: "On rohkeaa keskeyttää kiertue"

24.11.2016 17:15 - Tiina Svensk

Mielenterveysongelmilla vitsailu ei ole laulajattaren mielestä soveliasta.

Kanye West joutui peruuttamaan kiertueensa, sillä hän joutui sairaalahoitoon. Uutisoimme aiheesta aiemmin tällä viikolla. Sairaalahoitoon West joutui lähteiden mukaan unettomuuden ja viimeiaikaisten stressaavien tapahtumien vuoksi. 

Westin terveydentilan romahtamisesta uutisoitiin ja keskusteltiin laajasti, ja monet ovat arvailleet romahtamisen syytä. Sosiaalisessa mediassa on levinnyt myös vitsejä ja kyseenalaistamista Westin terveyteen liittyen. Terveydentilasta vitsailu ei kuitenkaan ollut soveliasta - ainakaan laulaja Lady Gagan mielestä.

Lady Gaga osoitti tukensa Westille Twitterin välityksellä. Twiiteissään hän jakoi kuitenkin viestin, joka koskettaa laajalti myös muita, jotka kamppailevat terveytensä kanssa:

"Ei ole hauskaa vitsailla otisen mahdollisilla mielenterveysongelmilla, se on herkkä aihe monille. Ollaan kilttejä ja rakastavia", Gaga aloittaa.

"En ole samaa mieltä kaikesta, mitä hän tekee, mutta toivon että yleisö osoittaisi myötätuntoa Kanye Westille ja toisilleen", hän jatkaa seuraavassa twiitissään.

"Kanye West, tuen ja rakastan sinua, veljeni. On rohkeaa keskeyttää kiertue ja huolehtia itsestään. Olet MAHTAVA artisti", Gaga kohdistaa viimeisimmän twiittinsä suoraan Westille. Voit katsoa twiitit alta:

Lue myös: Kanye West joutui sairaalahoitoon

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat