Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Laulaja Kasmir jännittää Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailua - "Kaikki sisuskalut muljahti ympäri"

26.01.2017 16:45 - Senja Rapila

Tanssii Tähtien Kanssa kymmenes tuotantokausi jatkuu MTV3-kanavalla 12.2.

Laulaja Kasmir, 31, on mukana tulevalla Tanssii Tähtien Kanssa tuotantokaudella. Hän kertoo, että osallistuminen ohjelmaan tuntui jännittävältä, mutta silti oikealta päätökseltä. Hän kertoo tekevänsä asioita "fiilispohjalla".

- Heti oikeastaan kun tuli maili promoottorilta, mulla muljahti kaikki sisuskalut ympäri. Vatsassani oli saman tien ihan törkeä parvi perhosia, että mietin, että tämä meinaa sitä, että pitää lähteä tähän mukaan, Kasmir kertoo Radio Novan haastattelussa.

- Totta kai minua kuumotti se jo siinä vaiheessa, koska kun on jo nähnyt näitä jaksoja, että mitä tämä tulee olemaan, mutta otan tämän ihan valtavana haasteena itselleni. Pitää heittäytyä, ihan mahtavaa.

Kasmir sai ohjelmassa valmentajakseen ja tanssiparikseen tanssiopettajan, tanssijan ja koreografin töitä tekevän Ansku Bergströmin. Ansku lähtee luottavaisin mielin mukaan kilpailuun ja hän uskoo Kasmiriin tämän innokkuuden vuoksi.

- Se on todella tärkeää, että Kasmirilla on itsellään sellainen boogie, että hän haluaa treenata oikeasti ja olla täysillä mukana. Se vaikuttaa hirveästi meidän opettajien tekemiseen, että miten oppilas suhtautuu. Minulla on ihan sairaan hyvä fiilis, Ansku kertoo hymyillen.

Bravuuriliikkeet käyttöön

Suomalaisten suosikkilaulajalla, Vadelmavene-kappaleellaan suosioon ponkaisseella Kasmirilla ei ole kertoman mukaan aiempaa tanssikokemusta - ainakaan muualta kuin vanhojentansseista.

- Olen sanonut pariin otteeseen, että vanhojen tanssit vuonna 2003 tai jotain sellaista. Eikä tule baarissa käytyä, ellei ole keikalla. Kyllähän minä lavalla jotain (tanssiliikkeitä) väkräilen, mutta en tiedä voiko sitä kutsua tanssiksi! Kasmir nauraa.

Kasmir nähdään tulevalla Tanssii Tähtien Kanssa -tuotantokaudella yhdessä tähtivalmentajansa Ansku Bergströmin kanssa. (kuva: Senja Rapila)

Bravuuriliikkeitä häneltä löytyy muutamia, mutta niitä tuskin tulee esiteltyä Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa.

- On minulla kaikenlaisia, mutta ne tulevat vain sen musan kanssa samaan aikaan. Ne eivät lähde silleen napista päälle.

Tanssinopettaja Ansku ei kuitenkaan lyttää sitä, etteikö Kasmirin "bravuurimuuveja" voitaisi nähdä kilpailussa.

- Tietenkin se on hyvä, jos tulee ässiä hihasta, niin voidaan käyttää niitä! hän nauraa.

"Minulla on törkeän huono muisti"

Vaikka Kasmir onkin ollut vuodesta 2014 lähtien yksi suomalaisten suosikkiartisteista, jännittää häntä kilpailuun osallistuminen. Hän kertoo, että huonomuistisuus voi tehdä tepposet suorassa lähetyksessä.

- Minua varmasti jännittää kaikista eniten vaan koreografioiden muistaminen. Minulla on törkeän huono muisti. Me treenataan kuitenkin niin paljon, että en usko, se poistaa sen lyhkäsen muistin aiheuttaman suolauksen tähän hommaan.

- Hatara pää on haastavin asia tässä!

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavalla 12.2. kello 19.30. Ensimmäinen jakso on nauhoitettu ja ensimmäinen suora lähetys nähdään 19.2. alkaen kello 19.10. 

Lue myös: Roope Salminen Putouksesta: "Ensimmäinen vuosi ilman kiusallisen huonoja hahmoja"

Lue myös: Ville Virtanen paljastaa elokuvan, joka teki suurimman vaikutuksen: "Näin painajaisia vuosien ajan"

Kilpailut

Uusimmat