Kuva: AllOverPress

Laulajatähti painostaa Kim Kardashiania: "Voisitko lopettaa turkisten käytön?"

23.06.2016 20:45 - Tiina Svensk

Kardashian tunnetaan näyttävästä tyylistään, joka on herättänyt keskustelua myös sosiaalisessa mediassa.

Supertähti Kim Kardashian, 35, tunnetaan klassisesta tyylistään. Nyt tähden tyyli on kuitenkin herättänyt keskustelua myös sosiaalisessa mediassa, sillä australialainen laulaja Sia, 40, twiittasi Kardashianille aiheesta aiemmin tällä viikolla.

Twiitissään Sia kertoo pitävänsä Kim Kardashianista, mutta hän kyseenalaistaa kuitenkin tähden vaatevalinnat. Laulaja kysyykin, voisiko Kardashian luopua turkiksistaan. 

Lisäksi Sia jakoi twiittinsä mukana videon, jossa näytetään miten turkiksiin päätyvät eläimet elävät. Kardashian ei ole vastannut virallisesti laulajan viestiin, mutta sosiaalisen median perusteella hänen vaatevalinnat pysyvät jatkossakin samana.

Kardashianin SnapChatissa nähtiin aiemmin tällä viikolla vilaus hänen vaatekaapista, jossa roikkui turkiksia. Twitterissä epäilläänkin, että tämä video saikin Sian lähettämään viestin laulajalle. Vaikka Kardashian ei olekaan vastannut Sialle, on twiitti herättänyt keskustelua, ja esimerkiksi PETA kiitti laulajaa hänen viestistään, joka puolusti eläinten oikeuksia.

Lue myös: Kim Kardashian julkaisi alastonkuvan - katso!

Lähde: SheKnows

Kilpailut

Uusimmat