Lauri Kottonen ja Elina Viitanen vihitään kesällä: "Valitsimme hääpuvut yhdessä"

09.04.2014 17:20 - Katariina Näreaho

Voicen Iltapäivän Lauri Kottonen ja hänen avovaimonsa, juontaja Elina Viitanen, sanovat tahdon ensi kesänä.

Viime kesänä kihlautuneet Lauri Kottonen ja Elina Viitanen sinetöivät suhteensa tänä vuonna. Pariskunta on pitänyt yhtä jo reilun parin vuoden ajan ja tulevana kesänä on tiedossa häät.

- Reilu sata vierasta on tulossa. Kutsuvieraiden rajaaminen tuotti haasteita, sillä kaveripiirimme on kovin laajat, Lauri kertoo.

Tarkemmat hääsuunnitelmat pidetään visusti salassa, mutta sen verran sulhanen paljastaa, että morsiusparilla on tavanomaista enemmän apujoukkoja.

- Minulla on kolme bestmaniä ja Elinalla on kolme kaasoa.

Morsiamen puku on herättänyt ennakkoon eniten utelua.

- Elinan näyttävä puku löytyi Helsingistä, Stockmannin Hääpalvelusta. Olen ollut mukana valitsemassa pukua joten olen siis nähnyt sen etukäteen. Valitsimme pukumme yhdessä. Itse pukeudun perinteiseen mustaan pukuun, Lauri paljastaa.

Lähestyvät häät ja sen mukana tulevat polttarit jännittävät Lauria kovasti.

- Polttarit tulevat yllätyksenä, joten koko ajan joutuu olemaan vähän varpaillaan. Mitä lähemmäksi heinäkuuta mennään, sitä enemmän jännittää, kun ovikello soi.

Lauri ja Elina vihitään Keski-Porin kirkossa Heinäkuussa. Pian häiden jälkeen pariskunta suuntaa häämatkalle, mutta kohde on salaisuus.

Lauri on aiemmin kertonut, että ensitapaaminen Elinan kanssa ei sujunut aivan perinteiseen malliin. Lue täältä lisää, millaisissa tunnelmissa kohtaaminen sujui.

Kilpailut

Uusimmat