Lauri Ylösen kesäsuunnitelmat: Veneily, telttailu ja kalakeitto

13.07.2013 11:15 - Reetta Haverinen

The Rasmuksesta tuttu muusikko ei lähde lomallaan toiselle puolelle maapalloa, vaan mies nauttii vapaa-päivistään oman veneensä kannella.

The Rasmuksen riveistä tutun Lauri Ylösen kesä on kiireinen. Mies tekee keikkaa niin oman sooloprojektinsa Amandan puitteissa, kuin myös The Rasmus-yhtyeensä kanssa.

Keikat eivät rajoitu pelkästään Suomen rajojen sisäpuolelle, vaan mies viilettää esiintymässä ulkomailla asti. Kiireisestä aikataulustaan huolimatta mies aikoo kuitenkin pitää vapaata sen verran, että ehtii nauttimaan myös Suomen suvesta. Ylönen kertoo viihtyvänsä luonnossa ja varsinkin vesistöjen äärellä.

- Toivottavasti veneeni tulisi jo talvihuollosta, jotta pääsisin ajelemaan Helsingin edustalle ja vähän kauemmaksikin. Aion kesällä ostaa myös teltan, jotta pääsisi vähän retkeilemään, mies kertoo suvisuunnitelmistaan The Voicelle.

Yhdeksi hyväksi lomakohteeksi Ylönen mainitsee erään monelle suomalaiselle tutun paikan.

- Veneellä pääsee ajamaan moniin kivoihin kohteisiin, esimerkiksi Suomenlinnaan. Kun ajaa veneen parkkiin ja nauttii paikan päällä kalakeittoa, niin siinä on aika hyvät lähtökohdat kesäpäivälle, Ylönen toteaa.

Kilpailut

Uusimmat