Kuva: AOP

Lindsay Lohan väittää: "Torjuin 1D-laulajan seksipyynnön"

10.03.2016 22:15 - Senja Rapila

Kohujulkkis Lindsay Lohan on kertonut julkisuuteen, että One Direction -bändistä tuttu laulaja on käynyt vonkaamassa baari-illan jälkeen häneltä seksiä.

One Direction -bändin laulaja Harry Styles tunnetaan melkoisena naistenmiehenä hurmaavine kiharoineen. Mies on deittaillut ja tapaillut melkoista julkkiskatrasta, ja nyt näyttelijä Lindsay Lohan kertookin, että Styles olisi yrittänyt hänenkin vällyjensä väliin.

Lohanin mukaan Styles ilmestyi hänen hotellihuoneensa oven taakse pilkun jälkeen, jolloin hän kertoi, että kuuleman mukaan Lohan pitäisi jatkot omassa huoneessaan.

- Hän oli puvussa ja sanoin, että hän näyttää todella hyvältä. Kysyin sen jälkeen voinko auttaa häntä jotenkin. Harry selitti sen jälkeen, että meillä on yhteisiä ystäviä, jotka pyysivät häntä tulemaan minun huoneeseeni. Vastasin, että ei kiitos, Lohan kertoo.

Kaunotar myönsi myös, ettei tunnistanut Stylesiä tavatessaan tämän hotellissa.

- Olin mennyt jo sänkyyn ja sanoin, että oli mukava tavata. Näytin todella hirveältä. Ylläni oli suuri hotellin pyyhe, jonka vedin vain päälleni. En todellakaan näyttänyt hyvältä.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Rillit huurussa -kaunotar esiintyi seksikkäissä verkkosukkahousuissa - katso kuvat

Kilpailut

Uusimmat