Lisää kuvia uusista Harry Potter -näyttelijöistä julki - nyt mukana myös tummaihoinen Hermione

01.06.2016 14:00 - Iiro Myllymäki

Ronin ja Hermionen perhepotretti on herättänyt paljon keskustelua.

Harry Potter and the Cursed Child -näytelmän näyttelijöistä tihkuu lisää kuvia. Eilen julkaistiin ensimmäiset kuvat Harry ja Ginny Potterista sekä heidän Albus-pojastaan. Nyt on julkaistu kuvia myös Ron Weasleyn ja Hermione Grangerin perheestä. Fanit ovat löytäneet paljon puhuttavaa uusista kuvista.

Näytelmässä Hermionea esittää Noma Dumezweni, joka eroaa Harry Potter -elokuvien Hermionesta tumman ihonvärinsä takia.

Tämä on herättänyt ristiriitaisia reaktioita ihmisissä, Potter-elokuvissa Hermionea kun esitti Emma Watson. Osa faneista ei sulattanutkaan uutista tummaihoisesta näyttelijästä Hermionen roolissa ja kritisoivat päätöstä. He jäivät kuitenkin pian alakynteen, kun monet huomauttavat Instagramissa, että alkuperäisissä Harry Potter -kirjoissa ei koskaan viitattu Hermionen ihonväriin. Lisäksi Harry Potterin luoja, kirjailija J.K. Rowling pisti oivallisesti jauhot suuhun kriitikoille sanoen, että hän itse "rakastaa ajatusta tummasta Hermionesta."

Katso uudet kuvat alta:

Jotkut ovat ihmetelleet, että Ronin ja Hermionen perhekuvassa on vain yksi lapsi, Rose. Viimeisessä Potter-kirjassa parilla kerrottiin olevan myös Hugo-niminen lapsi. Näytelmä sijoittuu aikaan 19 vuotta Harryn, Ronin ja Hermionen viimeisen Tylypahka-vuoden jälkeen. Näin ollen voi spekuloida, onko Hugo-lapselle ehtinyt tuossa ajassa tapahtua jotain vai onko hänet vain päätetty jättää näytelmästä pois.

Harry Potter and the Cursed Child -näytelmän virallinen ensi-ilta on 30. heinäkuuta Lontoossa Palace-teatterissa. Kaksiosainen näytelmä perustuu Potter-kirjat kirjoittaneen J.K. Rowlingin sekä Jack Thornen ja John Tiffanyn yhdessä luomaan tarinaan. Näytelmän ohjaa Jack Thorne.

Lue myös: Ensimmäiset kuvat uudesta Harry Potterista julki - katso, miltä kaikki näyttävät aikuisina

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat