Kuva: Mikko Räsänen

Los Angelesissa asuva Sara Forsberg ikävöi perhettään: "Tunnen syyllisyyttä"

09.05.2016 12:45 - Senni Loikala

YouTuben "kielinaisena" julkisuuteen aikoinaan singonnut tähti luo uraa Yhdysvalloissa. Hän pystyy tapaamaan Pietarsaaressa asuvaa perhettään vain harvoin.

SAARA, oikealta nimeltään Sara Forsberg, 22, elää suurimman osa vuodesta erossa perheestään. Hän on asunut jo muutaman vuoden Los Angelesissa, jossa hän luo uraa laulajana ja näyttelijänä. Suomessa Forsberg käy noin puolen vuoden välein ja yrittää silloin ehtiä käymään perheensä luona Pietarsaaressa.

- Nyt kun olin jouluna Pohjanmaalla morjenstamassa porukoitani, äiti sanoi, että olen aikuistunut paljon muuttoni jälkeen. Että hänestä on hienoa nähdä, etten jäänyt nyhjäämään ja tyytynyt vähään, Forsberg kertoo.

Muusikko tietää myös itse, että vuodet Yhdysvalloissa ovat kasvattaneet häntä ihmisenä. Forsberg ei silti koe, että hän olisi muuttunut ihmisenä.

- Olen kasvanut hirvittävästi kahden vuoden aikana. Tuntuu, etten ole yhtä sinisilmäinen enää. Uskon hyvään, mutta osaan ajatella myös realistisesti. Ehkä minuun on tullut vähän kyynisyyttä, hyvällä tavalla.

- En silti koe, että olisin muuttunut kauheasti. Olen itsevarmempi ja tiedän paremmin mitä haluan, kuin se pikkutyttö pikkukaupungista, joka ei koskaan ollut asunut muualla.

Sara Forsberg kertoo tulleensa itsevarmemmaksi asuttuaan ulkomailla. (kuva: Mikko Räsänen)

"Rakastan perhettäni"

Forsberg myöntää, että Yhdysvalloissa ollessaan hän ikävöi välillä perhettään. Tilannetta helpottaa kuitenkin, että hänen sisaruksillaan on jo omat elämänsä. Forsbergia harmittaa eniten, ettei hän voi olla enemmän läsnä 8-vuotiaan pikkusiskonsa elämässä.

- Totta kai on ikävä. Isosiskollani on onneksi oma elämänsä ja hän meni naimisiin ja pikkusiskoni opiskelevat kovaa kyytiä. Eniten kaivertaa, etten pääse näkemään, kun nuorin siskoni kasvaa ja kehittyy. Se ottaa eniten aivoon.

- Käyn välillä kotona ja meillä on läheinen suhde. En haluaisi, että hän rupeaa vierastamaan minua joskus teini-iässä, kun en pysty olemaan koko ajan siellä. Se ärsyttää, koska rakastan perhettäni.

Viikko läheisten kanssa

Laulaja ei ehdi tapaamaan perhettään aivan jokaisella Suomen reissullaan. Hän on nähnyt perheensä viimeksi jouluna, eikä hän päässyt Pietarsaareen äitienpäiväksi. Forsberg aikoo kuitenkin ottaa kaiken takaisin ensi reissulla.

- Tunnen syyllisyyttä, etten voi nähdä perhettäni niin usein kuin tahtoisin. Nyttenkin, kun oli äitienpäivä ja olin samassa maassa, niin en ehtinyt Pietarsaareen. Ensi kuussa minulla on pari keikkaa Suomessa ja silloin menen Pohjanmaalle viikoksi.

Katso alta teaser SAARAN seuraavasta singlestä The Urge.

Lue myös: Sara Forsberg teki oman versionsa suositusta kappaleesta - kuuntele!

Lue myös: Sara Forsberg paljasti, että hänen rintansa eivät ole aidot - katso video!

Lue myös: SAARA vitsailee viisi vuotta vanhasta omakuvastaan - katso meikitön tyyli

Kilpailut

Uusimmat