Kuva: AOP

Löysikö Brooklyn Beckham rakkauden Justin Bieberin eksästä? Katso kuva

01.11.2016 12:30 - Senja Rapila

Silminnäkijöiden mukaan Justin Bieberin ex-rakas Sofia Richie, 18, voisi hyvinkin olla Brooklynin, 17, uusi rakastettu.

Kerroimme syyskuun alussa siitä, että jalkapalloilija David Beckhamin poika Brooklyn, 17, on eronnut pitkäaikaisesta rakkaastaan, näyttelijä Chloë Moretzista. Vaikka erosta on vasta pari kuukautta, voi olla, että nuorempi Beckham on löytänyt rinnalleen jo uuden kullan.

Huhut ovat lähteneet liikkeelle Hollywoodissa, koska Brooklyn on nähty kävelyllä yhdessä Justin Bieberin ex-kulta Sofia Richien, 18, kanssa. Richie ja Bieber erosivat tiettävästi sen jälkeen, kun pariskunnan suhteesta tuli sosiaalisessa mediassa iso kohu ja Bieber poisti Instagram-tilinsä.

Beckham ja Richie näyttävät tuoreissa kuvissa hyvin iloisilta ja kertoman mukaan he nauroivat hyvin paljon romanttiseksikin tituleeratun kävelynsä aikana. Kaksikko nähtiin kävelemässä Beverly Hills:issä keskiyön aikaan. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Monia on kuitenkin hämmentänyt se, että Richiellä oli päällään hänen entisen heilansa Justin Bieberin Purpose Tour -collegehousut. Se on saanut monet faneista spekuloimaan sitä, että ehkä pari ei olekaan eronnut kokonaan. Tai jos on, on erikoista jopa Richieltä pitää ex-kultansa kiertuepöksyjä uusilla treffeillä.

Sofia Richie on legendaarisen Hello-kappaleen laulaja Lionel Richien tytär. (kuva: AOP)

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Kourtney Kardashianin tuorein valloitus on seksikäs malli - katso kuvat 23-vuotiaasta komistuksesta

Kilpailut

Uusimmat