Kuva: AOP

Madonna: "Kun muutin New Yorkiin, minut raiskattiin, ryöstettiin useasti ja uhattiin tappaa"

15.12.2016 17:45 - Senja Rapila

Madonnan avoin ja koskettava puhe on kerännyt Facebookissa jo yli kolme miljoonaa katselukertaa.

Madonnalla, 58, on takanaan 34 vuoden ura musiikkibisneksessä. Tänä aikana lahjakas laulaja on tehnyt töitä niin paljon, että hänestä on tullut yksi aikamme menestyneimmistä naislaulajista.

Tänä vuonna Madonna sai Billboard-palkintogaalassa Vuoden nainen -palkinnon, jonka jälkeen popin kuningatar piti raa'an puheen elämästään ja syistä, miksi hänestä on tullut se henkilö, joka hän on tänä päivänä.

- Kun muutin New Yorkiin teininä, oli vuosi 1979. Silloin New York oli pelottava paikka. Ensimmäisen vuoden aikana minua uhattiin aseella, minut raiskattiin katolla veitsi kurkullani ja asuntooni murtauduttiin ja minut ryöstettiin niin monta kertaa, etten enää lopulta jaksanut lukita asuntoni ovea, Madonna kertoi gaalapuheessaan.

- Seuraavien vuosien aikana menetin miltei jokaisen ystävän joka minulla oli AIDS:iin, huumeisiin tai ampumisiin. Nämä kaikki odottamattomat tapahtumat auttoivat minua kasvamaan siksi pelottomaksi naiseksi, joka seisoo tänään tässä teidän edessänne. Ne tapahtumat myös muistuttivat minua siitä, että olen haavoittuvainen.

Puheensa aikana Madonna myös valoitti viihdealan raakaa puolta; seksismiä ja naisten syrjintää. Voit kuunnella koko tunteita herättävän puheen alapuolella olevalta videolta.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Hilary Duff pussasi poikaansa suoraan suulle - kuva aiheutti someraivon

Lue myös: Lady Gaga kärsii traumaperäisestä stressihäiriöstä - "En ole koskaan kertonut sitä"

Kilpailut

Uusimmat