Kuva: AOP

Mallikaunotar Chrissy Teigen julkaisi kuvan "perheestään" - aviomiehen kommentti huvittaa

15.12.2016 10:45 - Elisa Jalasjoki

Kuvassa Teigen poseeraa joulupukin kanssa yhdessä tyttärensä, sekä pahvisen "aviomiehensä" kanssa.

Huippumalli Chrissy Teigen, 31, todisti keskiviikkona, ettei häneltä mielikuvitusta puutu. Kaunotar nimittäin kehitti kekseliään keinon sisällyttää muusikkomiehensä John Legendin, 37, perheelle merkittäviin hetkiin silloinkin, kun tämä on poissa kaupungista.

Teigen ja pariskunnan kahdenksankuinen tytär Luna, kuvatuttivat itsensä amerikkalaisessa Macy's tavaratalossa vierailleen joulupukin kanssa. Sen sijaan että Legend olisi puuttunut kuvasta, Teigenin ystävätär asettui kuvaan mukaan, pahvinen Legend-naamio kasvoillaan.

"Kun aviomiehesi on Pariisissa, mutta sinun on saatava kuvasi joulupukin kanssa", Teigen näpäytti Twitterissä jakamansa kuvan yhteyteen. Hauska päivitys kirvoitti myös aviomieheltä itseltään hauskan kommentin.

"Armoton", Legend kommentoi Teigenin jakaman kuvan alle, viitaten naisen ivailevaan kommenttiin. Miehensä kommenttiin Teigen vastasi vain kaksikon kaipaavaan miestä.

Katso hauska päivitys alta.

Teigen ja Legend ovat seurustelleet vuodesta 2007 asti. He avioituivat vuonna 2013. Ensimmäisen lapsensa kaksikko sai aiemmin tänä vuonna. Katso kuva pariskunnasta alta.

Chrissy Teigen ja John Legend. (kuva: AOP)

Lue myös: Huippumalli Chrissy Teigen avoimena - paljasti yksityiskohtia seksielämästään

Lue myös: Mallikaunotar Chrissy Teigenin gaala-asu paljasti liikaa - oli jättänyt alushousut kotiin

Kilpailut

Uusimmat