Kuva: Splash

Mies luuli seurustelleensa Katy Perryn kanssa kuusi vuotta - ikävä totuus paljastui televisiossa

26.08.2016 08:45 - Pauliina Jokinen

Spencer-niminen mies uskoi tapailevansa Katy Perryä.

Internetissä tai erilaisten sovellusten kautta alkavat parisuhteet ovat nykypäivänä arkipäivää. Myös yhdysvaltalainen Spnecer uskoi tavanneensa elämänsä rakkauden, Katyn, viestittelysovelluksen kautta. Kuusi vuotta kestäneen viestittelyn jälkeen Spencer halusi selvittää, miksi suhde oli karahtamassa karille.

Spencer otti yhteyttä MTV-lanavan Catfish-nimiseen ohjelmaan, jossa seurataan pariskuntia, jotka ovat tavanneet viestittelyn kautta. Ohjelman tarkoitus on selvittää, minkälaisia viestittelykumppanit todellisuudessa ovat ja mahdollistaa parien tapaaminen oikeassa elämässä.

Ohjelmassa Spencer kertoi Katyn olevan todellisuudessa laulaja Katy Perry. Mies uskoi viestitelleensä supertähden kanssa kuuden vuoden ajan.

- Hän on hyvin älykäs. Hän on hauskempi kuin minä ja hän on hyvin eloisa, Spencer kuvailee rakastaan ohjelmassa.

Hän piti todisteena muun muassa ennalta julkaisemattomia musiikkipätkiä, joita ”Perry” oli miehelle lähettänyt. Lopulta "Perry" suostui viestittelyn avulla "viemään suhteen seuraavalle tasolle". Muutaman viikon kuluessa hän kuitenkin muutti mieltään ja kaksikon viestittely väheni.

Isoäidin sormus

Ohjelmassa Spencer kertoi toivovansa apua tilanteeseensa ja mahdollisuuden tavata rakkautensa kohteen. Yhdysvaltalainen Spencer otti yhteyttä Catfish-ohjelman juontajiin, sillä hän halusi kosia Perryä. MTV-kanavan jaksossa nähdäänkin, kuinka Spencer ja ohjelman juontajat matkustavat Englantiin tapaamaan Perryä.

- Minulla on hänelle sormus. Se on isoäitini vanha sormus, Spencer kertoi.

Spencer kertoi kaksikon jutelleen puhelimessa kerran kuuden vuoden aikana. Spencerin mukaan pari puhui jopa naimisiinmenosta ja lapsista.

Spnecer tiesi "Perryn" tapailevan uutta miestä, näyttelijä Orlando Bloomia, mutta toivoi tilanteen olevan vielä korjattavissa.

Vaikka juontajat yrittivät puhua Spencerille järkeä ja kyseenalaistaa miehen suhteen aitouden, ei Spencer uskonut miehiä.

"Olen pahoillani"

Jakso nähtiin MTV:llä viikko sitten. Tieto "suhteesta" kaikui myös laulaja Katy Perryn korviin, joka kommentoi tapausta The Morning Mashup -ohjelmassa perjantaina.

- Mielestäni se on todella surullista, Perry totesi.

Perry kertoi olevansa pahoillaan, ettei Spencer ymmärtänyt kyseessä olevan ilkeä pila.

Lopulta Catfish-ohjelmassa selvisi "Perryn" olevan todellisuudessa kanadalainen Harriet-niminen nainen, joka asui Lontoossa.

Lue myös: Kim Kardashian ei arkaile - poseeraa rinnat paljastavassa paidassa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat