Miesten pahimmat tyylimokat listattiin - 10 virhettä, jotka tappavat naisten kiinnostuksen

14.11.2012 19:45 - Heli Thoren

Sandaalit ja sukat, uimapuku, haaremihousut... Näitä kymmentä tyylimokaa miesten tulisi välttää.

AskMen.com teki kyselyn, että mitkä pukeutumistrendet miesten kannattaa suosiolla jättää väliin. Tässä top 10 -listaus niistä tyyleistä, mihin miesten ei kannata kajota.

1. Uimapuku

Vaikka muotitalojen näytöslavoilla esiteltäisiin kokouimapukuja miesten yllä, niitä ei koskaan kannata pukea rannalle. Ne eivät missään olosuhteissa sovi miehelle.

2. Napapaita

Vaikka miehellä olisi sixpack, sitä ei kannata esitellä lyhyen paidan alta. Napapaita miehen yllä näyttää vain ja ainoastaan hyvin oudolta.

3. Läpinäkyvät vaatteet

Oli kyse sitten läpinäkyvästä materiaalista tehdystä vaatteesta tai verkkopaidasta - ne kannattaa unohtaa. Läpinäkyvät materiaalit eivät ole missään muodossa miestä varten.

4. Haaremihousut

Sääret näyttävät kapeilta ja reidet leveiltä. Kuka on sitä mieltä, että se pukisi miestä?

5. Viikset

Movember-villitys jyllää, mutta miehet, kun marraskuu on ohi, kannattaa viikset ajaa äkkiä pois. Rhett Butler Tuulen viemää -elokuvasta on ainoa, kenelle ne sopivat. Piste.

6. Sukat ja sandaalit

Tämä klassikkokauhistus hirvittää edelleen. Miesten ei tulisi yhdistää sukkia sandaaleihin, ei missään olosuhteissa.

7. Vajaamittaiset housut

Vaikka ne imartelevat naista, ne eivät sovi miehelle. Se, että miehen säären linja puntin myötä katkeaa, ei toimi miesvartalossa.

8. Jeggingsit

Leggingsien ja farkkujen välimuoto jeggingsit ovat naisten suosiossa, ja niitä on viime aikoina nähty myös miesten yllä. Ne ovat kuitenkin niin tiukat, että miehen jokainen kohta rutistuu kasaan sen mukana. Ei toimi.

9. Suuret v-aukot

V-kaulukset pukevat miestä, kunhan ne eivät ole liian syviä. Jos v-aukko ulottuu miehen rintalihaksiin asti, on hyvän maun raja ylitetty.

10. Kuohkea kampaus

Jälleen yksi tyyli, joka toimii naisella, mutta ei miehellä. Suuret kampaukset vievät mieheltä aivan liikaa aikaa ja muotoilutuotteita sen antamaan hyötyyn nähden. Yksinkertainen on kaunista -sanonta toimii tässäkin tapauksessa.

Lähde: Mychannel957.com, Askmen.com

Kilpailut

Uusimmat