Kuva: AOP

Mikä tumma kaunotar! Huippumalli Gigi Hadid värjäsi hiuksensa, katso

14.12.2016 18:45 - Elisa Jalasjoki

Mallikaunottaren vaaleat kultakutrit ovatkin nykyään suklaanruskeat.

Mallikaunotar Gigi Hadid, 21, kuvattiin tiistaina New Yorkin kaduilla kävelemässä yllättävän eri näköisenä kuin mihin aiemmin on totuttu. Aiemmin vaaleista enkelihiuksistaan tunnetun Hadidin kasvoja kehystivät nyt nimittäin suklaanruskeat kutrit. 

Hadid kuvattiin rennosti pukeutuneena, hiukset vapaasti niskassa valuen. Hänellä oli yllään verkkarihousut, sekä pitkä leopardikuvioinen karvatakki. Kasvonsa Hadid oli peittänyt isoilla aurinkolaseilla.

Kuvien perusteella tumma hiuskuontalo näyttää sopivan Hadidille kuin valettu. Luonnolliselta näyttävä hiusväri saa kaunottaren näyttämään hehkuvalta. Voit katsoa mallikaunottaresta napatut tuoreet kuvat alapuolelta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Vaaleat hiukset ovat olleet Hadidin tavaramerkki vuosia. Ne myös ovat erottaneet Gigin tämän siskosta Bella Hadidista, joka työskentelee siskonsa tavoin mallimaailmassa. Bella on aiemmin puhunut siskokset erottavista hiustyyleistä Allure-lehden haastattelussa näin:

- Minulla on tummempi luonne kuin Gigillä. Meidät on helppo erottaa, koska minä olen tumma ja siskoni on vaalea. Kun minulla oli vaaleita raitoja mietin, että olisi hauska palata blondiksi. Olen kuitenkin tyytyväinen hiuksiini nyt. 

- Vaaleahiuksisia pidetään enkeleinä. Gigi pääsee asiassa kuin asiassa aina pälkähästä. 

Alta näet kuvan Hadidin aiemmista, vaaleista kutreista.

(kuva: AOP)

Lue myös: Bella ja Gigi Hadidin äiti jakoi tyttäristään paljastavan lapsuuskuvan - aiheutti suurta närää

Lue myös: Mallikaunotar Gigi Hadid poseeraa yläosattomissa - katso sensuelli otos

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat