Kuva: Senja Rapila

Mikael Gabriel Bodom-kuvauksista: "Kuin lopputyöni näyttelijäkoulusta"

17.08.2016 15:45 - Iiro Myllymäki

Mikael Gabriel ei usko kriitikoiden lämpenevän Bodom-elokuvalle, jossa mies nähdään yhdessä päärooleista.

Tänä perjantaina ensi-iltansa saa suomalainen kauhuelokuva Bodom, jossa räppäri Mikael Gabriel, 26, tekee valkokangasdebyyttinsä. Gabriel kertoo Voice.fi:lle, että seisoo täysin elokuvan takana ja uskoo yleisön ottavan elokuvan hyvin vastaan. Samaa hän ei usko elokuvakriitikoista.

- Kriitikot tulevat varmasti kritisoimaan, koska kyseessä on kauhugenre. Se ei ole genrenä helppo ja se on uusi askel suomalaiselle elokuvalle, Gabriel sanoo.

"Bodom on lopputyöni näyttelijäkoulusta"

Räppärinä tunnetun miehen näyttelijäntaitoja epäileville miehellä on selkeä viesti:

- Muistakaa, että olen tehnyt yli 50 musavideota, joissa olen joutunut näyttelemään. Ei se ihan uusi juttu minulle ole. Ihmisten pitää itse mennä katsomaan ja muodostaa mielipide.

(kuva: Senja Rapila)

Mikael Gabriel uskoo, että näyttelemisessä pääsee pitkälle olemalla oma itsensä. Bodomin kuvaukset ovat olleet miehelle opettavainen kokemus.

- Olen oppinut kaikki perusasiat, joita varmaan näyttelijäkouluissa opetettaisiin. Tämä elokuva on ikään kuin lopputyöni näyttelijäkoulusta, Gabriel kertoo.

Haluaa uusia rooleja

Syyskuun lopussa ensi-iltaan tulee Antti J. Jokisen ohjaama Pahan kukat -elokuva, jossa siinäkin Mikael Gabriel nähdään yhdessä päärooleista. Mies on päässyt hyvin elokuvanäyttelemisen makuun ja haluaa tehdä lisää rooleja. Gabriel ei suostu paljastamaan, onko uusia tarjouksia jo tullut. Miehen toive seuraavasta elokuvaroolista on kuitenkin selvä.

- Joku kung fu -elokuva olisi siisti. Sellainen, missä pääsisi itse tekemään joitain himmeitä stuntteja, Gabriel kuvailee.

Lue myös: Arvostelu: Bodom-kauhuelokuvasta jää hyvän yrityksen maku, ei myötähäpeän

Kilpailut

Uusimmat