Kuva: Senja Rapila

Mikael Gabriel itkee avoimesti Vain elämää -ohjelmassa: "Nythän minut tunnetaan itkupillinä"

28.08.2016 11:15 - Senja Rapila

Räppibiiffeistään ja kärkkäistä teksteistään tunnettu suomalaisräppäri avaa uuden Vain elämää-tuontatokauden aikana oven sisimpäänsä.

Räppäri Mikael Gabriel, 26, nähdään Vain elämää -ohjelman viidennellä - ja viimeisellä - tuotantokaudella. Hänen mukaansa Satulinnasta jäi mieleen uskomattomia hetkiä ja upeita kappaletulkintoja, joista monet jäivät mieleen.

- Jokaisella oli siellä tähtihetkensä. Jokaiselta jäi jotain hullua mieleen, Gabriel kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Artisti myöntää, että tulevalla kaudella nähdään myös kyyneleitä. Sitä Gabriel ei kuitenkaan kerro, kuka on saanut hänet itkemään.

- En halua paljastaa kuka sai minut itkemään, koska sitten siitä menee vähän idea. Minun itkemiseni on varmaan se, mitä jengi odottaa jotenkin. Meemejä ja kaikennäköistä tulee, mutta ei se mitään. Siihen on varauduttu, Gabriel nauraa. 

"Se on aito minä"

Itkeminen koko kansan edessä jännitti artistia, mutta hän myöntää, että se tuntuu myös todella vapauttavalta. Nyt syksyllä Suomi näkee, kuka Mikael Gabriel Sohlman todellisuudessa on.

- Tuntuu jännittävältä, mutta myös helvetin vapautuneelta. Se on aito minä ja rehellisyyttä, se jolle se ei kelpaa niin shame on you. Minun mielestäni aitous ja rehellisyys on elämässä kaikkein siistein juttu. Ihan sama näyttääkö se heikkouden tai vahvuuden, hän toteaa.

- Kun tulin takaisin sinne huoneeseen sen jälkeen kun olin vähän hajoillut, sanoin: "Ei hitto, tässä taisi olla meikäläisen räppibiiffit, nythän minut tunnetaan itkupillinä". Sitten Hector sanoi, että tiedäthän että se on kaikkein kovimman katujätkän merkki, jos pystyt tekemään tämän homman tässä. Ehkä se on niin päin. 

Lue myös: Pete Parkkonen: "Nuoret ovat fiksumpia ja kohteliaampia selvinpäin - ja humalassa"

Kilpailut

Uusimmat