Kuva: Senja Rapila

Mikael Gabriel kertoo: Vaikuttavin tarina, minkä kuulin Vain elämää -kuvauksissa

23.08.2016 18:15 - Senja Rapila

26-vuotiaan räppärin mukaan hulluin ja vaikuttavin tarina löytyi laulaja Mikko Kuustoselta.

Räppäri Mikael Gabriel valtaa ensi kuussa televisioruudut, kun suosittu Vain elämää -televisiosarja jatkuu. Tuleva kausi tulee olemaan ohjelman viimeinen tuotantokausi. Satulinnassa nähdään syksyn aikana useita tunteellisia hetkiä, kun jokainen ohjelman artisti tuo muistoja ja tarinoita koko kansan kuultavaksi. 

Gabriel kertoi Voice.fi:n haastattelussa, että Satulinnassa eräs tarina oli todella vaikuttava. 26-vuotiaan artistin mukaan Mikko Kuustosen kertoma tarina edesmenneestä nyrkkeilijälegendasta Muhammad Alista iski ja kovaa.

- Muhammad Ali kuoli sillä viikolla, kun me olimme Satulinnassa. Aloimme puhua siitä ja kun keskusteltiin, yhtäkkiä Kuustonen sanoi, että on tavannut hänet. Olin siinä ihan että mitäh, Gabriel kertoi.

- Se oli ihan hullu tarina, se jäi hyvin mieleen.

Muhammad Ali menehtyi 3. kesäkuuta 2016. Nyrkkeilylegendan kuolinsyyksi todettiin bakteeriperäinen verenmyrkytys eli septinen shokki.

Räppäri Mikael Gabriel nähdään Vain elämää -ohjelman viimeisellä tuotantokaudella. Ohjelma alkaa 16.9. klo 20:00 Nelosella. (kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Lauri Tähkä ystävystyi Vain elämää -kuvauksissa: "Oli fiilis, että broidi ottaa kädestä kiinni"

Kilpailut

Uusimmat