Kuva: Senja Rapila

Mikael Gabriel paljastaa: Vain elämää aukaisi vanhoja haavoja

08.09.2016 15:15 - Senja Rapila

Rankan lapsuuden kokenut räppäri kertoo, että ohjelmassa ruoditaan myös sellaisia asioita läpi, mitä hän ei ole omissa kappaleissaan käsitellyt.

Räppäri Mikael Gabriel, 26, on tulevan Vain elämää -kauden nuori yllättäjä. Hän on kertonut aiemmin, että tulevalla kaudella tullaan näkemään itkua, naurua ja suuria tunteita. Viikon aikana Satulinnassa kuullaan paljon tarinoita, jotka avaavat seitsemän suomalaisartistin elämää.

Gabriel on kertonut, että muiden artistien kappaleet avasivat hänelle täysin uusia ovia elämässä. Kun hän tulkitsi muiden kappaleita, hän repi samalla vanhoja haavoja auki.

- Moni biisi oli siellä sellainen, joka aukaisi sellaisia haavoja omasta elämästä, mitä ei ole musiikillisesti käynyt omalla urallaan läpi, Gabriel kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Suomalaisten suosikkiräppäri uskoo, että Vain elämää -kokemuksen jälkeen hän tulee tekemään vieläkin rehellisempää musiikkia, mikäli vain on mahdollista.

- Minun mielestäni avoimuus ja rehellisyys on se, mikä tämän maailman voi pelastaa. Sitä pitäisi puhua enemmän toisilleen kun toisten takana. Sillä tavalla ratkastaisiin enemmän ongelmia.

Lue myös: Evelinan paljastavasta asusta nousi kohu - tähti kertoo, miten asu syntyi

Kilpailut

Uusimmat