Kuva: AOP

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth avioitumassa vihdoin? Katselivat hääpaikkoja Australiassa

13.05.2016 18:15 - Senja Rapila

Lähipiirin mukaan kaksikko todella suunnittelee häitä Hemsworthin kotikonnuille.

Uutisoimme noin kuukausi sitten siitä, kuinka näyttelijä Liam Hemsworth, 26, kiisti kihlautuneensa on-off-tyttöystävänsä Miley Cyruksen, 23, kanssa. Kaksikon suhde on sittemmin puhuttanut sosiaalisessa mediassa laajalti ja nyt häähuhut ovat lähteneet jälleen vellomaan: US Weekly uutisoi, että pariskunta olisi sittenkin suunnittelemassa häitä.

Lehden mukaan kaksikko nähtiin huhtikuussa Australian matkansa aikana katselemassa erilaisia hääpaikkoja Byron Baystä, joka vahvistaa häähuhuja.

- He puhuivat potentiaalisista juhlapaikoista ja tutkiskelivat ympäristöä, lähde paljastaa US Weeklylle.

Aiemmin tänä vuonna kerrottiin myös siitä mahdollisuudesta, että pariskunta olisi mennyt salaa naimisiin. Voit lukea aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Hääsuunnittelija tiedossa

Lehden mukaan Cyrus on jopa palkannut itselleen hääsuunnittelijan. 

Sisäpiiristä huhutaan, että Cyrus haluaisi häistään mahdollisimman erilaiset; hänen kerrotaan pyytäneen hääsuunnittelijalta muun muassa pomppulinnoja juhlapaikalle.

Vaikka Hemsworth kiisti kihlautumisen aiemmin kysyttäessä, on Cyrusin kummitäti Dolly Parton, 70, kertonut kaksikon kihlautuneen. Joten ehkä pariskunta todellakin on kihloissa, mutta haluaa vain pitää mahdollisimman matalaa profiilia suhteensa tiimoilta. 

Lähde: The Fix

Lue myös: Twilight-näyttelijätär Kristen Stewart tapailee tyrmäävää mallikaunotarta?

Lue myös: Valokuvaaja julkaisi Miley Cyruksen rivot alastonkuvat – K18!

Kilpailut

Uusimmat