Miley Cyrusin paljastavat asut ja roisi esiintyminen saivat tylyn tuomion

01.09.2015 07:15 - Eeva Rajala

Joidenkin mielestä Miley Cyrusin olisi pitänyt keskittyä tekemään jotain positiivista sen sijaan, että olisi vain paljastellut itseään ja puhunut marihuanasta.

Yhdysvaltain vanhempien televisioneuvosto on suivaantunut siitä, miksi paljasteleva ja rääväsuu Miley Cyrus päästettiin juontamaan sunnuntaina Los Angelesissa järjestettyä MTV Video Music Awards -gaalaa.

Neuvoston puheenjohtaja Tim Winterin mukaan Cyrusin pestaaminen juontajaksi oli huono valinta. Winter kertoi kommenttinsa jo silloin, kun Cyrus valittiin juontajaksi ja jatkoi samalla linjalla Gossip Cop -sivuston haastattelussa eilen. Winter ei ollut yhtään yllättynyt, että koko gaala oli täynnä huonoa kielenkäyttöä, paljastelua ja marihuanavihjailuja.

"Täysin sopimatonta"

Cyrus pukeutui paljastavasti koko gaalan ajan, kiroili ja jopa vilautti toista rintaansa, kun oli vaihtamassa asuaan takahuoneessa. Tämä oli neuvoston mukaan liikaa ohjelmalle, joka on sallittu 14-vuotiaille.

- Ymmärrän, että on aikoja, kun ihmiset haluavat yltää mahdollisimman alas ja ehkä sille on yleisönsä ja oikea aika. Mutta kaikkialla läsnäoleva positiivinen viestittäminen huumeista ja että huumeidenkäyttö olisi jotain, mille voi nauraa, on täysin sopimatonta 14-vuotiaille. Tämä on vastenmielistä katsojaikärajan ja hyvän hengen rikkomista, Winter kertoo.

"Oli suuri mahdollisuus tehdä jotain positiivista"

Winterin mukaan MTV suostui antamaan ohjelmalle K-14-ikärajan, vaikka ohjelmassa oli tällaista sisältöä. Mies uskoo, että useat vanhemmat ovat raivoissaan asiasta.

- Hänellä oli suuri mahdollisuus tehdä jotain positiivista. Viime vuonna Miley voitti Wrecking Ball -kappaleellaan palkinnon. Palkintoa oli vastaanottamassa koditon henkilö, jolla nostettiin esille kodittomuuden ongelmaa. Sen sijaan, että hän olisi tänään käyttänyt tilannetta positiivisesti hyväkseen, me tiedämme nyt, että hän todella pitää marihuanasta, Winter jatkoi.


Lue myös: Miley Cyrus esitteli paljasta peppuaan - katso kuvat rohkeasta gaala-asusta

Lähde: Gossip Cop

Kilpailut

Uusimmat