Miss Globe -finaali ratkeaa tänään - miten käy helsinkiläisen Jaanan?

02.11.2013 14:30 - Mikko Räsänen

Jaana Laitinen edustaa Suomea tänään ratkeavassa Miss Globe -kilpailussa Albaniassa.

Miss Finest -kilpailun vuosi sitten voittaneen Jaana Laitisen oli voittonsa jälkeen tarkoitus lähteä Miss Bikini International -kilpailuihin Kiinaan edustamaan Suomea. Kilpailun kiinalaisen järjestäjän rahoitusongelmien takia suunniteltu kilpailu ei toteutunutkaan. Jaanalle kuitenkin järjestyi paikka edustaa Suomea, kun hänet kutsuttiin kilpailemaan Miss Globe -finaaliin Albaniaan.

Kaksiviikkoinen kilpailu huipentuu tänään nähtävään finaaliin, jota voi seurata suorana lähetyksenä osoitteessa http://www.themissglobe.com/.

Jaanalle vuosi on ollut raskas, sillä hän treenasi itsensä hyvään kilpailukuntoon Kiinaa varten ja on siitä lähtien yrittänyt pitää itsensä valmiina luvattuun kansainväliseen kilpailuun.

- En voi väittää etteikö uskoa olisi koeteltu. Vuoteen mahtuu paljon onnistumisia ja vastoinkäymisiä, joista on otettu opiksi. Koen kuitenkin kaiken tämän jälkeen, että nyt olen paljon valmiimpi kisaamaan kuin vuosi sitten. Olen myös saanut kullan arvoisia neuvoja Suomen edellisvuoden Miss Globe -edustajalta Kristina Karjalaiselta, joka kilpailee parhaillaan Miss Universum -kisoissa, Jaana kertoo.

Kristina osallistui Miss Globe -finaaliin vuosi sitten ja sijoittui komeasti viidenneksi.

- Top10-joukkoon pääseminen on oma tavoitteeni. Toki pienessä kilpailuhengessä yritän laittaa paremmaksi kuin Kristina viime vuonna, Jaana sanoo.

Jaana kävi ennen kisamatkalle lähtöään vieraana Voicella, jolloin hän esitteli muutamat kisa-asunsa. Katso kuvia asuista alta.

Iltapuku: Stilissima
Fantasiapuku: Heidi Tuisku/tuhkimotarina.net
Fantasiapuvun hiuskoriste: Aino (ainohandmade.blogspot.com)
Korut: Ninka.fi
Hiukset. Jani marttinen/ Neo-hiushuone
Hampaiden valkaisu: Cityklinikka

Kilpailut

Uusimmat