Miss Universum tilittää: "Olen erittäin kyllästynyt teidän valitukseenne"

07.11.2016 10:15 - Senni Loikala

Hallitseva Miss Universum julkaisi Instagramissa tiukkasanaisen kirjoituksen arvostelijoilleen.

Pia Wurtzbach, 27, on aiemmin kertonut julkisuudessa, että hän aikoo lisätä tietoisuutta HIV-infektiosta ja AIDS:sta. Filippiiniläiskaunotar julkaisi maanantaina Instagramissa kirjoituksen, jossa hän avautuu siitä, että ihmiset odottavat häneltä kuitenkin liikoja. 

Olen erittäin kyllästynyt ihmisten valitukseen siitä, etten ole löytänyt ”hoitokeinoa” HIV-virukseen, vaikka kerroin selvästi tahtovani vain lisätä tietoisuutta siitä. En pysty maagisesti tuomaan jotakin ihmerohtoa, joka parantaisi kaiken.

"Instagram ei ole osa tuomaristoa"

Wurtzbach kertoo, ettei kyseessä ole ensimmäinen kerta, kun monet sosiaalisen median käyttäjät ovat pettyneitä häneen.

Tilanne muistuttaa Miss Universum -kilpailua, jonka aikana en postannut kaikkea kisa-aktiviteeteistamme sosiaaliseen mediaan ja se harmitti monia faneja. He ajattelivat, etten panostanut kilpailuun.

En vain tahtonut postata kaikkea nettiin. Miksikö? Sen takia, ettei minusta tuntunut siltä. Instagram ei ole osa tuomaristoa. Pitäisikö minun kantaa puhelimentani joka paikassa ja ottaa koko ajan selfieitä helpottaakseni teidän oloanne? Ei. Minä en toimi sillä tavalla. Sen sijaan pistän puhelimeni syrjään ja teen töitä. Ja toimiiko se? Kyllä. Joskus suunnitelmilla on suuremmat mahdollisuudet toteutua, jos vain keskityt työhösi.

(kuva: AOP)

"Olen sanojeni arvoinen nainen"

Miss Universum vakuuttaa, että hän tekee töitä tietoisuuden lisäämiseksi HIV:stä ja AIDS:sta. Hän kuitenkin muistuttaa, ettei pysty ratkaisemaan kaikkia ongelmia.

Olen sanojeni arvoinen nainen. Julkisuudessa sanomani asiat ovat lupauksia.

En pysty saamaan ihmettä aikaan. Pidän itseäni vieläkin oppilaana, joka oppii lisää joka päivä. Ennen kuin sanotte, etten ole saanut mitään aikaiseksi; että miten vähän olen tehnyt hyväntekeväisyyttä HIV-infektion ja AIDS:n eteen, niin eikö jo tämä keskustelu ole tietoisuuden lisäämistä? Tehän ajattelette tätä asiaa ja puhutte siitä, eikö vain?

Lopuksi Wurtzbach paljastaa, miksi julkaisi kirjoituksensa yhteydessä bikinikuvan:

Tässä on bikinikuvani vain, jotta saan huomionne.

Katso Miss Universum Pia Wurtzbachin Instagram-päivitys alta. Jos se ei näy, pääset katsomaan päivityksen tästä.

Lue myös: "Luksusasunto, lukuisat matkat, vuoden kengät..." - lista Miss Universumin hulppeista eduista

Lue myös: Treenaaja ihastui Miss Universumiin kuntosalilla - tatuoi kaunottaren hauikseensa

Lue myös: Maailman kaunein nainen julkaisi meikittömän omakuvan - katso

Kilpailut

Uusimmat