Mitä!? Tom Cruise ei saa tavata tytärtään - skientologit kieltävät

01.10.2012 14:15 - Heli Thoren

Lähipiiri on ihmetellyt, miksi Tom Cruise tapaa Suri-tytärtään niin harvoin. Nyt syy on selvillä.

Tom Cruisen ja Katie Holmesin eron jälkeen parin lähipiiri on ihmetellyt, miksi Cruise tapaa Suri-tytärtään niin harvoin. Nyt syyksi on selvinnyt se, että Cruisen skientologi-kirkko kieltää mieheltä tapaamiset. Lähteen mukaan skientologit ovat jo nyt venyttäneet rajoja Tom Cruisen suhteen. Jos he tulkitsivat skieltologien sääntöjä tarkoin, ei Cruise saisi olla missään tekemisissä Katie Holmesin tai Surin kanssa. Tämä johtuu siitä, että Holmes lähti skientologisesta kirkosta ja liittyi takaisin katolisen kirkon piiriin heti eron jälkeen.

- Tom on nähnyt Suria eron jälkeen. Tämä on pahoittanut monen skientologin mielen, jotka noudattavat sääntöjä ja eivät tämän takia voi nähdä rakkaitaan. Tom on selvästi erikoistapaus ja se aiheuttaa eripuraa kirkon sisällä, lähde kertoo.

Myös Cruisen tahtoa jatkaa skientologina on eron jälkeen spekuloitu. Lähipiirin mukaan Cruisen viettää tavallista enemmän aikaa ystävien kanssa, jotka eivät kuulu kirkkoon. Mies myös haluaisi vapaasti tavata lastaan, joka ei tällä hetkellä onnistu.

Lähde: RadarOnline.com

Kilpailut

Uusimmat