Näyttelijä Alicia Silverstone perusti erikoisen järjestön: Anna meille ylimääräinen rintamaitosi

03.07.2013 08:45 -

2011 vuonna Blue Bear -nimisen lapsensa synnyttänyt Hollywood-tähti Alicia Silverstone on mukana järjestössä, joka tarjoaa apua imetysongelmiin.

Näyttelijä Alicia Silverstone, 36, on käynnistämässä projektia, joihin hän pyrkii keräämään mahdollisimman monta naista mukaan. Silverstonen missiona on auttaa äideiksi tulleita naisia, jotka eivät pysty tuottamaan tarpeeksi rintamaitoa.

Näyttelijä sai idean projektiin, kun selvisi, että hänen ystävänsä kärsi vähäisestä maidon tuottamisesta.

- Olemme joukko kauniita sieluja, joiden on pidettävä yhtä ja tarjottava apua sitä tarvitsiville. Jos sinulla on maitoa tarjottavana tai olet sitä vailla, niin älä epäröi ottaa yhteyttä Kind Mama Milk -järjestöömme, Silverstone kirjoittaa blogissaan.

Silverstone herätti kohua viime vuonna, kun hän levitti YouTube-sivustolla videota, jossa hän pureskelee ruokansa valmiiksi Blue Bearia varten ja syöttää sen lapselleen suoraan suusta.

- Tämä on tuhansia vuosia vanha tapa ja en ymmärrä miksi ihmisten pitää kritisoida minua. En halua järjestää mitään kohua tai vastaavaa. Tämä on vain yksi tapa kasvattaa lasta, Silverstone vastasi palauteryöppyyn.

Katso video Silverstonen kyseenalaisesta syöttötavasta alta.

Lähde: Eonline

Kilpailut

Uusimmat