Kuva: AOP

Näyttelijä Kristen Stewart seksuaalisesta suuntautumisestaan: "En piilottele p*skaakaan"

10.05.2016 17:45 - Senja Rapila

Twilight-kaunotar on pistänyt jauhot suuhun liian uteliaalle toimittajalle, joka on pyytänyt näyttelijää määrittelemään seksuaalisen suuntautumisensa.

Kristen Stewartin, 26, kerrottiin aiemmin tässä kuussa eronneen tyttöystävästään Sokosta. Sen myötä ulkomaiset mediat ovat alkaneet kyseenalaistamaan naisen seksuaalista suuntautumista, joka on saanut Twilight-kaunottaren suivaantumaan. 

Hän on kertonut, ettei aio määritellä seksuaalista suuntautumistaan millään tavalla, koska ei ole tilivelvollinen kenellekään.

- Jos et tajua sitä, minulla ei ole aikaa sinulle, Stewart kommentoi toimittajalle, joka uteli hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan.

Yksityisyys tärkeää

Kaunottarelta udeltiin myös sitä, piilotteleeko hän suhteitaan tarkoituksella medialta.

- Silloin kun deittailin miestä, en puhunut koskaan parisuhteistani. Sama koskee nykyhetkeä, hän kommentoi Variety-lehdelle.

- En piilottele p*skaakaan, se on minulle hyvin tärkeää. Niin paljon kun haluankin suojella itseäni, se ei ole piilottelua. Olen löytänyt nyt paikan, jossa tunnen oloni mukavaksi. En pidä sitä itsestäänselvänä. Asiat ovat muuttuneet todella loistavalla tavalla, ja minä poimin vain sen tuomat edut.

Lähde: Female First

Lue myös: Marco Bjurström avautuu miesystävästään IS:lle - salailusta oli kauan huono omatunto

Kilpailut

Uusimmat