Näyttelijä Ville Virtanen traumatisoitui sketseistä

19.01.2010 15:16 - Eeva Rajala

Näyttelijä Ville Virtanen kertoo saaneensa trauman sketsien tekemisestä. Tämän takia miestä ei ole sketseissä lähiaikoina näkynyt, eikä häneltä liiemmin kannata sketsiohjelmia odottaa.

- Olen traumatisoitunut. Minun suhteeni sketsihommiin on traumatisoitunut. On ollut tarkoituskin, etten tee niitä enää, Virtanen kertoo Voicelle.

Virtanen kertoo yrittäneensä kymmenen vuotta sitkeästi tehdä sketsiohjelmaa, mutta kukaan ei siihen koskaan syttynyt. Sketsiohjelmassa olisi ollut miehen vanha roolihahmo Turo kaverinsa Akin kanssa nelikymppisinä. Akin ja Turon sketsit muistetaan 80-luvun Hymyhuulet-huumorisarjasta. Virtasen mukaan sketsiohjelmasta oli kirjoitettu ja tehtykin pilotti, joka ei vain ottanut tuulta allensa.

- Minulla on sellainen olo, että osaisin tehdä sketsejä ja olisi kiva nähdä sellainen sketsiohjelma, jossa jokaisen sketsin voisi itse allekirjoittaa. Sitten tajusinkin loppujen lopuksi, että intohimoni on jossain muualla. Se on enemmän draamankerronnan puolella, Virtanen jatkaa.

Näyttelijä Virtanen teki 15 vuotta sitten myös toisen sketsiohjelman. Kukaan ei ole tätä kyseistä ohjelmaa nähnyt, sillä se "arkistoitiin".

- Siitä tehtiin neljä jaksoa valmiiksi. Se on Yleisradion hyllyllä. Se ei tullut koskaan ulos, näyttelijä tokaisee.

Ville Virtanen tähdittää uutta tragikomediaelokuvaa Paha perhe, joka saa ensi-iltansa 29. tammikuuta. Virtanen esittää ylisuojelevaa isää, joka sotkee suhteensa lapsiinsa ja uuteen vaimoonsa.

Kilpailut

Uusimmat