Kuva: AOP

Näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens pahassa pulassa - ilkivallan takia luvassa jopa vankeutta?

07.04.2016 17:45 - Pauliina Jokinen

Näyttelijä rikkoi lakia ystävänpäivänä.

Näyttelijä Vanessa Hudgens vieraili poikaystävänsä, näyttelijä Austin Butlerin kanssa Sedonan kansallispuistossa Arizonassa ystävänpäivänä. Kaksikko otti paikan päällä kuvia, joita he julkaisivat Instagramissa.

27-vuotias Hudgens julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa Arizonassa yhdessä poikaystävänsä kanssa suojelluilla kallioilla. Kuvassa kaksikko oli kaivertanut kiviin tekstin "Austin + Vanessa".

Geologisten harvinaisuuksien vahingoittaminen on kuitenkin tuomittava teko. Puiston sääntöjen mukaan geologisten harvinaisuuksien vahingoittamisesta voidaan tuomita jopa kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen tai useiden tuhansien eurojen sakkoihin.

Hudgens poisti kuvan tililtään, kun se herätti viranomaisten huomion. Cosmopolitan-lehden mukaan Hudgens on ollut yhteistyöhaluinen selvittämään asiaa viranomaisten kanssa.

Lehtitietojen mukaan tähden tulee maksaan sakko, jonka maksimisuuruus on noin 4 400 euroa. Jos hän ei maksa sakkoja, tulee Hudgensin saapua paikalle oikeuteen vastaamaan syytteisiin.

Kansallispuiston työntekijä Bray Smith kertoi vierailijoiden huonon käytöksen olevan ongelma suojellulla alueella.

- Olemme huomanneet, että kun joku kaivertaa jotakin, se rohkaisee mita tekemään samoin, Smith kuvaili,

Lue myös: Gwen Stefanin asu paljasti pakaran - katso kuvat luomuksesta!

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat